PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,039 kez görüntülenmiş, 599 yorum ve 68 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ulwi

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
327
93
28
SEN TÜRKÇE NASIL YAPILIR VİDEOSUNU ÇEKİP KOYABİLİRMİSİN.
bişey anlaşılmıyo bundan
Brezilyalı bir eleman videoyu çekmiş ama çok kötü olmuş video.
Kısaca önce jailbreak yapın,
youtube pkg dosyasını pkg-zone sitesinden indirip kurun,
sonra
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bu adresten download.dat dosyasını indirip /user/download/PPSA01650 klsörüne atın değiştirin.
yeniden başlatıp youtube açın kırma başlar fakat youtube bir daha açmayın. sadece kıracağınız zaman açın.
Videoda Fake Sign demiş ama çok gerekli gibi gelmedi bana onsuz da kurulabilir.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

basardim yüklemeyi ama bunda da 2 dk sonra kapanma olayi var. bende baska bir sorun var muhtemelen
payload manager yüklemelerini kontrol et gerekirse hepsini sil yeniden yükle. otomatik yükleme kısmında gereksiz elf dosyaları olmasın çakışabilir.

theramses

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 19, 2020
258
51
28
Söyledikleri ni yaptm fakat YouTube jailbreak yapmıyor pkg yüklediğimde orjınal YouTube açılıyor anlamadım gitti...

Bu sorunun çözümü nedir

dengeli14

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 30, 2026
62
10
8
Söyledikleri ni yaptm fakat YouTube jailbreak yapmıyor pkg yüklediğimde orjınal YouTube açılıyor anlamadım gitti...

Bu sorunun çözümü nedir
Bendede aynı youtube başlatılamadı dıyor sürüm mü uyumsuz acaba

ulwi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2009
131
15
18
46
youtube yöntemini denemek isteyenler,
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

buradaki dosyayi pc ye indirin,

1 e basinca ps5 ipsini görüyor, 2 ye basinca ps5 de dns e yazmaniz icin ip adresi veriyor.
o ip yi yazinca ,klasik jailbreak icin olan kullanim klavuzu yerine basip jailbreak yapmasini bekliyoruz, sonrasinda
3 e basip en üstteki youtube u secin, yükleme yapacak bekleyin bitene kadar, sonra 4 e basip en üstteki youtube u secin yine yükleme yapacak, 5 e basinca ps5 de acilmasi icin aktif edecek, 6 ya basip yine en üstteki youtube u secin en son yüklemeyi yapip bitecek, sonrasinda internet baglantisindan dns i 127.0.0.1 yapin ve yeniden baslatin ps5 i , sonrasinda yüklenmis youtube u acin otomatik jailbreak yapacak, bende yine kapatma sorunu devam ettigi icin sildim ama denemek isteyenler icin bu sekilde basarili oldum.

ylmzcn088

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 21, 2026
33
8
8
Arkadaşlar, 13.60 sürümünde hali hazırda webkit autoloader v0.5.1 sürümü ile kırma işlemi yapabiliyorum. Bazen cihaz donsada 1 veya 2 denemede kırılmış oluyor. Webkit autoloader v0.5.2 çıkmış güncelleme yapmam gerekir mi sizce? Güncelleme yapmam gerekirsede cihaz kırık haldeyken payload manager kısmında webkit autoloader v0.5.2 yi kurmam yeterli oluyor mu yapmam gereken başka bir şey var mıdır?

dengeli14

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 30, 2026
62
10
8
Sonunda youtube ile kırma yaptım arka arkaya 5 kere denedim hata vermedi daha stabil çalısıyo geldi bana

theramses

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 19, 2020
258
51
28
kırılma zaten oluyor önenli olan oyunların donma olmadan ses sorunu olmadan kırma yapmak
Asxred gost gibi bu oyunlar açıyor fakat devamlı donma ses sorunları var oynanmıyor bu nasıl düzeltilir

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
92
7
8
42
redditte kstuff çökmesinin oyunun bölge versiyonundan kaynaklandığını söyleyen var. EUR da çökerken US da çökmediğini yazmış. Deneyen oldu mu?