PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 29,033 kez görüntülenmiş, 711 yorum ve 72 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arcaozen

furkancetinkol

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
163
45
28
youtube yöntemi kernel panic sorununu çözüyor mu? bende garip şekilde webkit ile yükleme yapınca ilk yüklemede hiçbir sorun olmuyor. cihazı kapatıp açıp tekrar yapınca veya dinlenme modundan çıkınca oyun içerisinde donup kapanıyor. düzelmesi için cihazı sıfırlamam gerekiyor. başka bu sorunu yaşayan var mı?
Sanırım çözüyor gibi YouTube ile 5-10 seferdir kernel panic yaşamadım

Baydemir34

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 14, 2024
79
8
8
Arkadaşlar hayla 2 dkkada kapanma sorunu yaşayan varsa ps4 oyunlarınızı
Kontrol edin Patchler sıkıntı çıkartıyor özellikle dark souls 3 tr yama yaptıktan sonra
Ve god of war 2018 60 fps no taa yaması kernel panik döngüsünü tetikliyo sistemi kapatıp
Açınca hep devam ediyo
2 dkkada bir kernel panik alanlara tavsiyem yüklediğiniz ps4 oyunlarını tek tek silerek test edin
Sistem düzeldiğinde sorun çıkartan oyunu ve patchi tespit etmiş olursunuz ancak bu durumda oyun tamamen
silinmeyebilir ekranda silinemiyor hatası alabilirsiniz ama buna rağmen sistem kendine gelecektir.
silinemiyor hatası için oyunun pkg sini tekrar yükleyip sonra rahat silebilirsiniz yükleme işlemini
Yarıda kessenizde faketmez bitene kadar beklemenize gerek yok silecektir

Son düzenleme:

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
286
135
43
Maaelesef dayanamadım ve 10.01 cihazımı 14.10'a güncelledim. Şu son çıkan psn hesap banlarından sonra konsolu 4-5 kere sıfırlayıp güncel sistemi kurdum pro cihaz'da. Gta6'dan sonra uzun süre güncellemeyi düşünmüyorum cihazı.

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
357
77
28
youtube yöntemi kernel panic sorununu çözüyor mu? bende garip şekilde webkit ile yükleme yapınca ilk yüklemede hiçbir sorun olmuyor. cihazı kapatıp açıp tekrar yapınca veya dinlenme modundan çıkınca oyun içerisinde donup kapanıyor. düzelmesi için cihazı sıfırlamam gerekiyor. başka bu sorunu yaşayan var mı?
2_3 gündür YouTube ile kiriyorum daha sorun yaşamadım ben

varooll

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
265
30
28
44
Dostlar bugüne kadar autolader ile otomatik kırıyordu cihaz bi dondu sonra kapatamadım elektiriği kestim açtım şu an autoloader çalışmıyor ve kullanım kılavuzunda jailbreak yaptığımda yapmıyor ne yapmam lazım dostlar