PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 29,033 kez görüntülenmiş, 711 yorum ve 72 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arcaozen

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
348
105
43
Dostlar bugüne kadar autolader ile otomatik kırıyordu cihaz bi dondu sonra kapatamadım elektiriği kestim açtım şu an autoloader çalışmıyor ve kullanım kılavuzunda jailbreak yaptığımda yapmıyor ne yapmam lazım dostlar
Cihazın güç tuşuna basılı tut dıt sesi gelince bırak. Kolu usb ile bağla Güvenli Mod açılacak orada Veritabanı temizle. Cihaz yeniden başladığında autoloader uygulamasını sil kılavuzdan kırma işlemini yap uygulamayı yeniden kur. Olmazsa cihazı sıfırlama gibi bir seçenek var güvenli modda ama tüm oyunlar silinir.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Daha once webkit ile yapiyodum simdi youtube ile yapmaya gecsem sorun olur mu ?
13.xx sürümde olanlar daha iyi diyor. Alternatif olarak deneyebilirsin.

varooll

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
265
30
28
44
Cihazın güç tuşuna basılı tut dıt sesi gelince bırak. Kolu usb ile bağla Güvenli Mod açılacak orada Veritabanı temizle. Cihaz yeniden başladığında autoloader uygulamasını sil kılavuzdan kırma işlemini yap uygulamayı yeniden kur. Olmazsa cihazı sıfırlama gibi bir seçenek var güvenli modda ama tüm oyunlar silinir.

Veritabanını yeniden yazdırdım jailbreak gene olmuyor jailbreak sayfasında donuyor cihaz kral

Ne zorlukla içine oyun attım indir Türkçe yama yap kur et başka yolu varmı bunun webkit le kırılmıyor 13.60

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
229
38
28
51

youtube kırmaya gectım bende gectıgımden berı bır kez olsun kırmamazlık yapmadı. autowebkıt te 10 kırmada 1-2 kez donuyordu

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
229
38
28
51
YouTube kırmadada aynı başta DNS yi girip klavuzdan jailbreak yapılmıyormu
yontemı var youtube da ben ordan bakarak yaptım. ılk once jaılbreak yapıp ktstuff aktıflestırmen lazım ondan sonra bazı yerlere dosya atacaksın hesabı ps5-account-tools-v1.2.elf ıle aktıflestırceksın cıhazın yenıden baslatıp youtube kırmayı calıstıracaksın aslında cok basıt

varooll

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
265
30
28
44
yontemı var youtube da ben ordan bakarak yaptım. ılk once jaılbreak yapıp ktstuff aktıflestırmen lazım ondan sonra bazı yerlere dosya atacaksın hesabı ps5-account-tools-v1.2.elf ıle aktıflestırceksın cıhazın yenıden baslatıp youtube kırmayı calıstıracaksın aslında cok basıt
Şu anda kırdım tekrar teşekkürler kral

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
244
100
43
42
varooll @varooll Öncelikle çok dert etme bir kere kırdın başardın sonrasında yine kırarsın, alternatifler olacaktır her zaman. Oyunları konsola yükledikten sonra (özellikle tr yama ile falan da uğraşıp) orjinal hallerini siliyor musun? Her zaman PC'de yedek tut, özellikle sevdiğin oyunların. Bu işin sadece ilk seferi zor, ikincisi biraz daha anlaşılır, bir kaç kere yaptıktan sonra da her şey normal gelmeye başlar.

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
105
9
18
42
Son zamanlarda webkiti çalıştırılanda güzel yükleniyor. Sol köşede payloadlar yükleniyor 4 tane ama ne hikmetse işlem bitince Payload manager açılmıyor. Bfpilot da açılmadığı için ile USB’den de yükleyemiyorum. İlla pcden göndermem gerekiyor. Var mıdır bi çözümü?

sorun çözüldü silinebilir !!!

Son düzenleme:

varooll

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
265
30
28
44
varooll @varooll Öncelikle çok dert etme bir kere kırdın başardın sonrasında yine kırarsın, alternatifler olacaktır her zaman. Oyunları konsola yükledikten sonra (özellikle tr yama ile falan da uğraşıp) orjinal hallerini siliyor musun? Her zaman PC'de yedek tut, özellikle sevdiğin oyunların. Bu işin sadece ilk seferi zor, ikincisi biraz daha anlaşılır, bir kaç kere yaptıktan sonra da her şey normal gelmeye başlar.
Valla korktum bugün cihaz switch Emu da oyun denerken dondu mecbur hard kapattım kıramadım 3-4 kere dene dene oyunları PC ye tekrar atcam yarın çok uğraştım çünkü indirmeye atmaya vs hepsini bide ffsfpc yaptım

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
244
100
43
42
Valla korktum bugün cihaz switch Emu da oyun denerken dondu mecbur hard kapattım kıramadım 3-4 kere dene dene oyunları PC ye tekrar atcam yarın çok uğraştım çünkü indirmeye atmaya vs hepsini bide ffsfpc yaptım
Emülasyon olayı her zaman sancılıdır ve jailbreak de kernel panic vermek için yanıp tutuşuyor sanki. Yeni kıranlara her zaman tavsiyem yeni çıkan her emülasyonu her sistemi her oyunu her şeyi indirip kurup deniyeyim diye kendinizi parçalamayın. Oynamaya hevesli olduğunuz bir iki oyunu kur oynayın, onlar bitene kadar zaten şu ankinden daha stabil JB gelecektir. PS5'ler sağlam gerçekten kolay bozulmaz, sistem bir sorunla karşılaştığında hemen kendisini shut down edip kendini onarmaya çalışıyor. Bir iki üç beş tamam ama bu sürekli tekrarlanırsa sistem kararsızlığı oluşur.