PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,495 kez görüntülenmiş, 334 yorum ve 62 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nagatomo ne dedi tomo

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
45
2
8
42
Klasörlü oyun indirdim. -app ile biten klasörü direk ps5 e mi atacağım

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
45
2
8
42
-app oyunlarından birini etahen/games klasörüne diğerini de data/homebrew e attım. Oyunlar reanimal ve fc26. Attıktan sonra shadowmount mıdır nedir onu açtım görmedi. Payload manageri açayım dedim bağlantı hatası verdi. Pcden tekrar payload gönderdim ve psde bir sürü şey yaptı ve iki oyunda ps ana menüsündeki oyun kısmına düştü ve oyunlar sorunsuz açıldı 😎
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Klasörlü oyunu harici diskin ana dizinine homebrew isimli klasör oluşturup pp ile başlayan oyunu içine atacaksınız. Shadowmountplus harici diskten direk tanıyacaktır.
Peki o uygulama oyunları hariciden mi oynatıyor yoksa psye mi entegre ediyor ?

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,637
14,484
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
-app oyunlarından birini etahen/games klasörüne diğerini de data/homebrew e attım. Oyunlar reanimal ve fc26. Attıktan sonra shadowmount mıdır nedir onu açtım görmedi. Payload manageri açayım dedim bağlantı hatası verdi. Pcden tekrar payload gönderdim ve psde bir sürü şey yaptı ve iki oyunda ps ana menüsündeki oyun kısmına düştü ve oyunlar sorunsuz açıldı 😎

Peki o uygulama oyunları hariciden mi oynatıyor yoksa psye mi entegre ediyor ?
Dahiliye kopyalamazsanız harici disk olmadan oynayamazsınız. dahilide oynamak için, oyunları dahiliye kopyalamalısınız.

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
94
28
18
Yok böyle oluyor bende
silksong klasör oyununu exfat image builder ile .exfat'a çevirdim, öyle kurdum, sorunsuz çalışıyor hocam, ya pkg, fpkg desteği bekleyeceğiz kstuff-ng ile next gen adı altında geliştiriyor, yada .exfat a çevireceğiz öyle oynayacağız.

Mcpsp den indiriyorum oyun ve yamayı, aciklamada yazan sürümü yüklüyorum. Klasörlü olanları /data/homebrew/ içine atıyorum. Ps4 pkg leri de oraya atıyorum oradan yüklüyor onlarıda.

Böyle bir hata alıyor musun ?
exfat formatında indir hocam onda sorunsuz çalışıyor

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
45
2
8
42
Dahiliye kopyalamazsanız harici disk olmadan oynayamazsınız. dahilide oynamak için, oyunları dahiliye kopyalamalısınız.
Evet. Pcden hariciye açtığım Klasörlü oyunları dahili de iki farklı yere atmama rağmen çalıştı Bfpilot ile attım. Başta görmedi ama ne hikmetse pcden Payload tekrar gönderince ps ana ekranda göründü ve sorunsuz çalıştı.wolverineyi deneyeceğim birazdan.

xwg3454

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 12, 2021
23
0
1
hocam bi allahin kulu cevap versin ben klasordeki oyunlari nerden gorucem etahen nasil yukleyebilirim arastiriyorum bulamiyorum klasorlere erisemiyorum bi turlu

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
45
2
8
42
hocam bi allahin kulu cevap versin ben klasordeki oyunlari nerden gorucem etahen nasil yukleyebilirim arastiriyorum bulamiyorum klasorlere erisemiyorum bi turlu
Hocam bfpilot yüklü mü? Yüklü ise onunla istediğin yere kopyalayabilirsin. Etahen görünmesine gerek yok. Dosyaları sistemden yüklü. Bfpilot ile içine atabilirsin.