PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,179 kez görüntülenmiş, 377 yorum ve 64 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan obivankenobi

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
101
33
28
Bende exfat yapıp dahilide çalıstırdım az önce hdd de cok yavas oluyo
hdd'de exfat yapmak zorunda kaldım 3 saatimi aldı, ssd pc'de c sürücüsünde 150 gb boş yer var ama oyun çok büyük, bir çaresine bakmam lazım. yoksa hızlıca yapardı 1tb kingston fury var 7k/7k civarında okuyor ve yazıyor
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

yolverin backport 4xx exfat
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

oskar12

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 5, 2024
84
20
8

Yeni Relapse Exploit ile PS5 tüm modellerde 7.00 ve 13.60 arası Jailbreak işlemi yapılabiliyor...

Hemen aşağıdaki videomuzdan offline şekilde jailbreak yapabilirsiniz

Bu tarz içeriklerin olması için forumumuzu ve youtube sayfamızı takip etmeyi unutmayın

İyi eğlenceler

EDİT: Şuan offline özelliği çalışmamaktadır

VİDEO EKSİK . KIRMA ADRES LİNKİ GİRMEDİNİZ

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
232
51
28
hdd'de exfat yapmak zorunda kaldım 3 saatimi aldı, ssd pc'de c sürücüsünde 150 gb boş yer var ama oyun çok büyük, bir çaresine bakmam lazım. yoksa hızlıca yapardı 1tb kingston fury var 7k/7k civarında okuyor ve yazıyor

yolverin backport 4xx exfat
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Sadece backport yokmu

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
314
87
28
Yükledim onu yaptı gözükiyor resim çektim ama boyut büyük diye yükleyemiyor buraya . Kstuff duraklatılmadan önce çöktü diyor . Sorunun nedeni kstuff değil diyor . Alttada Backport bildirimi var oyuna backport uygulandı diyor .
oyundadır sorun. uyuşmazlık varsa farklı uzantılı indirip deneyin oyunu.

Arkadaşlar dns yi 45.56.67.85 yapın girin direk kırıyor ve payloadların hepsini rahatça yükleyebileceğiniz ayrı bir bölüm de var hiçbir şeyle uğraşmanıza gerek kalmıyor benden söylemesi ben az önce yine yaptım sorunsuz çalışıyor

Hocam benimle paylaşır mısın bizim cahillimizden sanıyorum gerçekten hiç bilmiyorum ilk defa girdiğimiz konular ps4 zamanında direk exfatli usb ye atıp çalıştırıyordum. Burada çok dosya formatı var hangisi uygun hangisi sorunsuz tüm oyunları çalıştırır bu 13.60 a kadar inan bilemiyorum rehber varsa uygulamalı gerçekten makbule geçer fakat şöyle bir sorun da var ben baktım exe. Formatlı ara programlar vardı ben mac kullanıyorum o ben de olmuyor mesela. Alternatif varsa seve seve can feda 🙏❤
malesef oyun işi karışık. pkg ne zaman tüm versiyonlara gelirse o zaman çok güzel olacak.

Brunch

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 21, 2026
3
0
1
Arkadaşlar birşey merak ediyorum. 13.6 PS slim modelini WebKit autoloader metoduyla kırdım ve gerekli payloadlari yükledim. Suandan itibaren internet bağlantısıni tamamen kapatıp WebKit ile kırma yapabilir miyim?