PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,469 kez görüntülenmiş, 542 yorum ve 66 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ozankardes

Arcaozen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2020
52
6
8
Rar dan cikarma islemini yapip oyle yolluyorsunuz degil mi? Direk rar olarak yollasak ps5upload kendi kurulum yapar mi
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Spectrium libary diye uygulama kurdum psn magazasi gibi birkac oyun indirmeye basladim bakalim nasıl sonuç verecek. Forza resident evil vs. Tek handikap ps5 surekli acik kalmak zorundda dinlenme modunda calissaydi harika olurdu. Dedigim gibi bakalim oyunlari indiriyorum çalışırsa iyi pcye ihtiyac yok
Autoload kurmadınız mı kapatıp açınca 30 saniyede kırılabiliyor

batuowski

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 19, 2025
30
3
8
1 saattir cihazı kıramıyorum webkite girince ortada donuyor kalıyor yeniden başlatıyorum gene aynı sebebi nedir acaba ?

Seikoays

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 29, 2026
1
0
1
Rar dan cikarma islemini yapip oyle yolluyorsunuz degil mi? Direk rar olarak yollasak ps5upload kendi kurulum yapar mi
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Spectrium libary diye uygulama kurdum psn magazasi gibi birkac oyun indirmeye basladim bakalim nasıl sonuç verecek. Forza resident evil vs. Tek handikap ps5 surekli acik kalmak zorundda dinlenme modunda calissaydi harika olurdu. Dedigim gibi bakalim oyunlari indiriyorum çalışırsa iyi pcye ihtiyac yok
Ne yaptınız oyun indiriyorum demiştiniz direk inen oyun çalıştımi ps5 cihazınız da

mrth87

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 21, 2021
14
2
3
Hocam ben oyunu klasörlü şekilde değil de direk exFat formatında indirdim, exfat ve unlock pkg dosyasını harici diskime attım. Sonra harici diski playstationa bağlayıp exfat formatlı oyunu dahili hafızaya taşıdım. En son olarak debug settingsden unlock pkg'yi kurdum cihaza ve sorunsuz bir şekilde açıldı oyun.

Hocam merhaba dahili hafıza dediğiniz yer /data kısmımı yoksa data / homebrew mi?

Bende içinde extra m2 ssd var mesela. Aynı şekilde mi atacağım pkg dahil.

Ayriyeten konsolun içinde dosyaları nereden taşıyoruz?