PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,469 kez görüntülenmiş, 542 yorum ve 66 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ozankardes

mrth87

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 21, 2021
14
2
3
Ip adresi değişiyordur kablo takınca. Ondan dolayı görmüyor olabilir. Bir de ben payload manager kurunca ps5upload ile bağlantı kuramıyorum. O nedenle 45.56 ile başlayan dns ile sadece jailbreak yapıp ps5upload üzerinden yükler kısmından kstuf be shadow gönderiyorum. Yükle değil bak, yükler kısmından. Galiba payload manager ilgili portu kullanıyor ve ps5upload da aynı port üzerinden bağlanmaya çalışınca bağlantı kuramıyor. Port da değişemedim ayarlarında, bulamadım. Böyle çözüm ürettim ben de. Zaten yüklemek istediğim ne varsa herşey ps5upload un yükler kısmında mevcut.
Hocam pek bir şey anlamadım ama saol yine de 😅
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

1000mbps internet ile hem laptop ile hem de ps5 de kablolu internet kullanıyorum upload 100 mb/s hızında aktarım yapıyorum.

aynen. ip adresi farklı bir ağa geçince değişiyor ps5upload a yeni ip adresini yazman lazım
evet ip değişiyor. yeni ip yi yazıyorum ama yine de görmüyor.

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
85
5
8
42
Exfat olarak oyunu attım. Shadowmountta r/o monte edin gibi bir şey yazıyor. Ne yapmam lazım.
Çözdüm. Monte etmem gerekiyormuş çalıştırmak için. Bu bağlamda klasör olarak atmak daha mantıklı. Montaj etmeden direk çalışıyor

Son düzenleme:

fatrix-88

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 12, 2023
32
9
8
Hocam pek bir şey anlamadım ama saol yine de 😅

evet ip değişiyor. yeni ip yi yazıyorum ama yine de görmüyor.
Adım adım yazıyorum yaptığımı,

PS5 i yeniden başlat.
Dns i 45.56.67.85 olarak ayarla.
Kılavuz a girip jailbreak işlemini seç.
Sonra geri çık, payload kısmını kurcalamadım. Orada muhtemelen gerekli payload lar da vardır ama ben pc den gönderiyorum ps5upload ile.
Pc de ps5upload aç
Bağlantı ip adresiyle ps in kabloluyken sahip olduğu ip adresi aynı olsun.
Ps5upload ana sayfasında Ps5 bağla dediğinde bağlanması lazım. Değilse ip adresi doğru değildir bence.

Eğer ben cihazı webkit ile kırıp payload manager üzerinden payload yüklersem pc de ps5upload uygulamasını kullanamıyorum çünkü ps5upload otomatik olarak 9021 portunu kullanıyor ama bir şekilde ps5 imde ps5upload uygulamasının 9113 gibi farklı portta hazır olduğunu yazıyor. Yani port farklı oluyor ve bağlanamıyorum. O nedenle gerekmedikçe webkit ile değil de kılavuz üzerinden kırıyorum.

ozankardes

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 6, 2009
26
6
3
45
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Macedo yine yapmış şovunu. YouTube uygulamasina entegre etmek için uygulama hazırlamış. Sürekli kitlenen benim Pro da uygulama her seferinde sorunsuz kırıyor.

Gereklilikler:
  • Prosperomanager ile kullandiginiz profili active ve fakesign yapmanız lazım.
  • Once bir yontemle kırıp, payloadmanagerden elfdlr + FTP + shadowmount kstuff prosperomanager aktif edilmeli.
  • Sonra PC yada Android uygulamasından YouTube yüklenip kodlanacak.
Yeniden baslatinca hicbirseye gerek kalmiyor YouTube açılıp kırılıyor.

Anlatım videosu da yapmışlar.

Son düzenleme: