PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,039 kez görüntülenmiş, 599 yorum ve 68 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ulwi

Sadiq0429

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 17, 2024
43
1
8
Azerbaycan
Bu hangi durumlara ait tam anlamadım? Oyun yükleme nasıl olucak ps4 de pkg indirip goldhenden rahat kuruyorduk bunda galiba baya farklı şeyler var, oyunları sanki harddiskden klasormu kopyaladı noldu anlamadım, bu hakkda geniş bilgisi olan ve ya video varmı?

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
92
7
8
42
Bir de 13.60 kullanıpda indirilen oyunlar backport yaptıklarında bu sorun oluyormuş. İndirilmiş oyunda backport dosyasını nasıl bulabilirim ?

orc

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2011
152
25
28
40
Ben bir türlü yapamadım, sürekli uygulama başlatılamadı hatası alıyorum youtube uygulamasından, 2-3 video izledim aynısını yapıyorum ama olmuyor.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

dengeli14

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 30, 2026
62
10
8
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

bu linktekileri indir youtube pkg kur

Ppsa klasorunu user download ıcıne at

Y2jb zip dosyasını da data içine at yenıden baslat ps youtube ac calısıcak

orc

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2011
152
25
28
40
Çözümü buldum: Prosperomanager ile kullandığım profili active ve fakesign yapmam gerekiyormuş.

5-10 defa cihazı kapatıp yeniden açtım ve hiç hata vermedi.

Son düzenleme:

ozankardes

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 6, 2009
33
8
8
45
Bunun yapılışını anlatan Türkçe video istiyoruz...
Yapmasina yapabiliyorum da anlatma video çekme konularındabasarili değilim. Malesef

Youtube u nasıl çalışır hale getirdin , kısa bir rehber yapabilir misin ?
Keşke becerebilsem. Deneyeceğim boşlukta video anlatiyor aslında tek püf nokta önce bir kiril Prospero Manager ile aktif hesap yapma.

videodakileri yaptım dedıgın gıbı dosyayı da degıstırdım youtube acılırken hata verıyor surumum 13.20
Ne hatası veriyor? Cihazda aktif psne bağlanmış hesap geçmişten kalan yoksa ( bende yoktu) bir defa başka bir yöntemle kırıp, prosperomanager yükleyip manager ayarlarından setting bulup profili fake aktif yapmak ve yeniden başlatmak gerekiyor.

Evet benim cihaz webkit ile sorunsuz çalışıyor. 13.xx versiyonda olanlar senin yöntemi deneyebilir. alternatif güzel bir yöntem.
12'li sürümlerde bu WebKit çok güzel çalışıyor hakkaten hiç hata vermedi 12.20 cihazda.

Çözümü buldum: Prosperomanager ile kullandığım profili active ve fakesign yapmam gerekiyormuş.

5-10 defa cihazı kapatıp yeniden açtım ve hiç hata vermedi.
Prosperomanager aynen öyle. Birkaç yerde yazdım ama dağınık yazdığım için gözden kaçmıştır anlatma konusunda pek iyi olmayabilirim

basardim yüklemeyi ama bunda da 2 dk sonra kapanma olayi var. bende baska bir sorun var muhtemelen
Linkte verdiğim .dat dosyasını indirip, bir file Manager ile PS5 teki user/download/PPSA0165 konumuna atıp yeniden başlatıp denesene bir. Yine restart olacak mı.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

ulwi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2009
131
15
18
46
Yapmasina yapabiliyorum da anlatma video çekme konularındabasarili değilim. Malesef

Keşke becerebilsem. Deneyeceğim boşlukta video anlatiyor aslında tek püf nokta önce bir kiril Prospero Manager ile aktif hesap yapma.

Ne hatası veriyor? Cihazda aktif psne bağlanmış hesap geçmişten kalan yoksa ( bende yoktu) bir defa başka bir yöntemle kırıp, prosperomanager yükleyip manager ayarlarından setting bulup profili fake aktif yapmak ve yeniden başlatmak gerekiyor.

12'li sürümlerde bu WebKit çok güzel çalışıyor hakkaten hiç hata vermedi 12.20 cihazda.

Prosperomanager aynen öyle. Birkaç yerde yazdım ama dağınık yazdığım için gözden kaçmıştır anlatma konusunda pek iyi olmayabilirim

Linkte verdiğim .dat dosyasını indirip, bir file Manager ile PS5 teki user/download/PPSA0165 konumuna atıp yeniden başlatıp denesene bir. Yine restart olacak mı.

Ben yine autoloader 5.2 ye döndüm , ps5 i acinca 5 dk bekliyorum sonra yapinca kapanma olayi olmuyor bende, 4 kere ust uste denedim 5 dk bekleyince donma veya 2 dk sonra kapanma olmuyor artik.