Bu hangi durumlara ait tam anlamadım? Oyun yükleme nasıl olucak ps4 de pkg indirip goldhenden rahat kuruyorduk bunda galiba baya farklı şeyler var, oyunları sanki harddiskden klasormu kopyaladı noldu anlamadım, bu hakkda geniş bilgisi olan ve ya video varmı?
Ne hatası veriyor? Cihazda aktif psne bağlanmış hesap geçmişten kalan yoksa ( bende yoktu) bir defa başka bir yöntemle kırıp, prosperomanager yükleyip manager ayarlarından setting bulup profili fake aktif yapmak ve yeniden başlatmak gerekiyor.
Linkte verdiğim .dat dosyasını indirip, bir file Manager ile PS5 teki user/download/PPSA0165 konumuna atıp yeniden başlatıp denesene bir. Yine restart olacak mı.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Yapmasina yapabiliyorum da anlatma video çekme konularındabasarili değilim. Malesef
Keşke becerebilsem. Deneyeceğim boşlukta video anlatiyor aslında tek püf nokta önce bir kiril Prospero Manager ile aktif hesap yapma.
Ne hatası veriyor? Cihazda aktif psne bağlanmış hesap geçmişten kalan yoksa ( bende yoktu) bir defa başka bir yöntemle kırıp, prosperomanager yükleyip manager ayarlarından setting bulup profili fake aktif yapmak ve yeniden başlatmak gerekiyor.
12'li sürümlerde bu WebKit çok güzel çalışıyor hakkaten hiç hata vermedi 12.20 cihazda.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Prosperomanager aynen öyle. Birkaç yerde yazdım ama dağınık yazdığım için gözden kaçmıştır anlatma konusunda pek iyi olmayabilirim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Linkte verdiğim .dat dosyasını indirip, bir file Manager ile PS5 teki user/download/PPSA0165 konumuna atıp yeniden başlatıp denesene bir. Yine restart olacak mı.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Ben yine autoloader 5.2 ye döndüm , ps5 i acinca 5 dk bekliyorum sonra yapinca kapanma olayi olmuyor bende, 4 kere ust uste denedim 5 dk bekleyince donma veya 2 dk sonra kapanma olmuyor artik.