PS5 HACK PS5 4.51 Version Kırma Rehberi Video

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 4.51 Version Kırma Rehberi Video başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,516 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 4.51 Version Kırma Rehberi Video
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan vdtycl4

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
223
43
Hayırlısı olsun inşaallah bekleyelim az kırılır belkide ugrastikca daha erken kırılma ihtimali var diyorum ben
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar tahminimce ps5 japon 2000 olanlar Avrupa 2016 serilerinden sistem yazılımı daha düşük bendeki 2000 serisi o yüzden 7.40 şuan

Son düzenleme:

turanov60

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 9, 2017
212
49
28
Selam. hocam EPS den satın almak istiyorum yardımcı olurmusunuz hocam?

poulkilly

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 11, 2008
716
82
28
43
Bu ciple anladığım kadarıyla Blu-raye gerek kalmıyor tuna doğrumudur

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
365
107
43
Merhaba PS5 kullanıcıları

Bilindiği üzere PS5 konsolları 4.51 versiona kadar kırılma yapılabiliyor bu sayede yedeklenmiş PS5 oyunlarını konsolunuzda oynama imkanına sahip oluyorsunuz

Hemen aşağıdaki videoda en kolay şekilde PS5 4.51 versiona kadar olan PS5 konsollarını nasıl kıracağınızı izleyebilirsiniz

İlgili ESP ürününü bizden temin edebilirsiniz.
Merhabalar bendeki cihaz 3.20 versiyon bu cihaz alsak ne gibi faydası olur

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
421
98
28
ps5 kırma işi stabil oldu mu artık
-rahatlıkla kırılıyor mu?
-rahatlıkla oyun yükleniyor mu?
-ps4 oyunu ve türkçe yamaları yükleniyor mu?

ben de orjinal ps5 ve kırık ps4 var. ikisini beraber kullanma yerine tek cihazda kullanayım diyorum. 7-8 ay önce arkadaşlar (yhanova) ayrı ayrı kullanın demişlerdi . ama iki cihaz kullanmak kalabalıklık yapıyor.
o günlerden beri ps5 in kırılmasında ilerleme var mı?

Son düzenleme:

vdtycl4

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 5, 2023
30
16
8
ps5 kırma işi stabil oldu mu artık
-rahatlıkla kırılıyor mu?
-rahatlıkla oyun yükleniyor mu?
-ps4 oyunu ve türkçe yamaları yükleniyor mu?

ben de orjinal ps5 ve kırık ps4 var. ikisini beraber kullanma yerine tek cihazda kullanayım diyorum. 7-8 ay önce arkadaşlar (yhanova) ayrı ayrı kullanın demişlerdi . ama iki cihaz kullanmak kalabalıklık yapıyor.
o günlerden beri ps5 in kırılmasında ilerleme var mı?
Eğer yazılımınız 6.50 ve daha altında ise ps5 te ps4 oyunları oynayabilirsiniz ps5 tarafında da sanırım emülatör gibi birşey var onu konsol a kurup dump edilmiş ps5 oyunlarını oynayabilirsiniz. Ps5 te ps4 oyunları oynandığı için ps4 ü satabilirsiniz. Ama tek tük açılmayan ps4 oyunları da varmış. Yine de siz bilirsiniz.