PS5 Oyun Türkçe Yama PS5 Fpkg Oyunlara Türkçe Yama Ekleme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan PS5 Fpkg Oyunlara Türkçe Yama Ekleme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,643 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 33 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı PS5 Fpkg Oyunlara Türkçe Yama Ekleme
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mete80

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
168
154
43
Sony sdk ile oluşturulan pkg da tr yama ve backport dosyasını ayrı bir pkg dosyasi yapıp daha sonra update olarak kurulum yapabilirsiniz. Konuda ki yöntemi spiderman 2 yamasını kurmak için denedim ama hata verdi.

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
913
3,653
93
Sony sdk ile oluşturulan pkg da tr yama ve backport dosyasını ayrı bir pkg dosyasi yapıp daha sonra update olarak kurulum yapabilirsiniz. Konuda ki yöntemi spiderman 2 yamasını kurmak için denedim ama hata verdi.
Dediğin yöntemi biliyorum ama şöyle eksileri var.
Paylaşılan oyunlar sony sdk ile oluşturulmamışsa update dosyası oluşturamıyorsun. Çoğu oyun LibProsperoPkg yöntemi ile oluşturuluyor şuan.
Bir diğeri, pkg sony sdk ile oluşturulmuş olsa bile update'i oluşturmak için tüm oyunu ayıklıyor sonra tekrar paketleyip update dosyasını veriyor. Yani update oluşturmanın bir anlamı kalmıyor yine aynı süreyi harcıyor.

Bu yöntemde 4-5 oyun denedim hata almadım. Yanlış bişey yapmış olabilirsiniz yada yama sürümle uyumlu değildir muhtemelen.