PS5 HACK PS5 Full Hacked AIO Jordy 10.XX - 13.60 Arası Hypervisor - Linux - Fake PKG Dahil JB Yakında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 Full Hacked AIO Jordy 10.XX - 13.60 Arası Hypervisor - Linux - Fake PKG Dahil JB Yakında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,235 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 22 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 Full Hacked AIO Jordy 10.XX - 13.60 Arası Hypervisor - Linux - Fake PKG Dahil JB Yakında
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan LilCiro

Gluban

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 28, 2026
220
61
28
bende youtube üzerinden kırıyorum. bu sizin söylediğiniz webkit dahamı iyi ? farkı nedir neden bunu kullanmalıyız ? ayrıca nasıl kuruluyor varmı youtube videosu falan ? teşekkürler
Açıkçası ikisi de aynı amaca hizmet ettiği için eğer siz youtube ile sorun yaşamıyorsanız hiç değiştirmeye gerek yok.
Benim sistemim kırma işlemi sırasında sorunlar çıkarmaya başlamıştı, aleti yeniden başlattığımda kilitlenme vb sorunlar oluyordu. Bu sebeple webkite geçtim. Sanırsam yüksek versiyonlar (12.xx) daha çok webkit tercih ediyor.

Yalnız dediğim gibi siz de herhangi bir sorun yoksa hiç gerek yok bence jb yönteminizi değiştirmeye.

Şu an çok konuşulmasının sebebini merak ediyorsanız güncel kırma rehberleri videolar vb artık hep bu yönteme yönlendirdiği için daha çok gündemde. Nasıl kırılacağını merak ediyorsanız mctuna @mctuna youtube sayfasındaki son videolara bakarsanız orada gayet detaylı ve temiz bir kurulum videosu göreceksiniz.

metalgear25

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 27, 2013
230
51
28
43
merhabalar arkadaşlar affınıza sığınıyorum bir sorum olacak bu linux kurma işlemi tam ne onu anlamadım açıklar mısınız size zahmet

Gluban

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 28, 2026
220
61
28
merhabalar arkadaşlar affınıza sığınıyorum bir sorum olacak bu linux kurma işlemi tam ne onu anlamadım açıklar mısınız size zahmet
PS5 i kendi işletim sisteminin sınırlarından çıkarıp bambaşka bir işletim sistemi olan Linux'u kuruyorlar. Yani ps5 artık bir masaüstü pc gibi oluyor. Klavye mouse bağlanabiliyor bilgisarda kullandığınız emülatörler vb yüklenebiliyor. Hatta Steam bile kurulabiliyor. Yani ps5 e windows kurmak gibi ama kurduğumuz işletim sistemi windows değil Linux. İşlem kalıcı değil. İnsanlar neden kurmak istiyor derseniz birincisi herkesin iyi bir bilgisayarı yok, PS5 i pc ye dönüştürmek istiyorlar. İkincisi birazda fantezisel, yani böyle şeylerle uğraşmayı seviyoruz. Üçüncüsü emülasyon desteği ile nintendo oyunlarını PS3 oyunlarını PS5 de oynamak istiyor insanlar. Başka sebepler arttırılabilir ama genel olarak bu işe yarıyor.

Gluban

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 28, 2026
220
61
28
Cihaz pro 11.00 CD sürücü henüz aktiv edemedim.seytan yap 13.60 bekle diyor aktif yap psrr 2 olur hemde.ama ya olmazsa.suan 30saniyede kırılıyor tek tuş istediğim oyun iniyor.onwriniz nedir
Hocam Jailbreak dünyasının 2 önemli kuralı var. Birincisi düşük sürüm daha iyidir mecbur kalmadıkça yükseltme. İkincisi çalışıyorsa elleme. Sizin durumunuz için düşünülmesi gerek olan CD sürücü benim için ne kadar önemli sorusu. Çok önemli ise elbette riske girebilirsiniz. Psrr 2 için emin olmamakla beraber 14 sürümü çıktıktan sonra bile siz eğer isterseniz cihazı 13.60'a güncelleyebileceksiniz ve yanlış bilmiyorsam psrr 2 artık aktif olmalı. Ama bu son yazdığımı daha iyi bilen birisi onaylarsa iyi olur. Eğer dediğim gibi ise zaten psrr 2 bir yere kaçmıyor ama Bluray sürücüyü her halkarda kullanamayacaksınız. Ha ben olsam kesinlikle yükseltmem. Ha yükselttiniz diyelim ve işler beklediğiniz gibi gitmedi. Dünyanın sonu değil ama tek çözüm beklemek ya da elinizdeki cihazı satıp başka cihaz almak. Bu risklere değer mi karar sizin.

metalgear25

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 27, 2013
230
51
28
43
PS5 i kendi işletim sisteminin sınırlarından çıkarıp bambaşka bir işletim sistemi olan Linux'u kuruyorlar. Yani ps5 artık bir masaüstü pc gibi oluyor. Klavye mouse bağlanabiliyor bilgisarda kullandığınız emülatörler vb yüklenebiliyor. Hatta Steam bile kurulabiliyor. Yani ps5 e windows kurmak gibi ama kurduğumuz işletim sistemi windows değil Linux. İşlem kalıcı değil. İnsanlar neden kurmak istiyor derseniz birincisi herkesin iyi bir bilgisayarı yok, PS5 i pc ye dönüştürmek istiyorlar. İkincisi birazda fantezisel, yani böyle şeylerle uğraşmayı seviyoruz. Üçüncüsü emülasyon desteği ile nintendo oyunlarını PS3 oyunlarını PS5 de oynamak istiyor insanlar. Başka sebepler arttırılabilir ama genel olarak bu işe yarıyor.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme yaptığınız için

RamaloTr2

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 9, 2024
36
11
8
Merhaba bir sorum olacaktı. Bu geliştirici star wars oyununu indirin diyor videosunda. Jailbreak o oyun üzerinden mi olacak yoksa ihtiyaç yokmu o oyuna.