PS5 HACK Ps5 Güncellemeden Cd Ile Oynama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde centilmen68 tarafından oluşturulan Ps5 Güncellemeden Cd Ile Oynama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 869 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Ps5 Güncellemeden Cd Ile Oynama
Konbuyu başlatan centilmen68
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan centilmen68

centilmen68

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 18, 2015
84
12
8
Herkese iyi forumlar. Sorum şu:
- Kırık olmayan güncel bir sıfır Cdli Ps5 alsam; Ps5'i güncellemeden cd ile oyun oynayabilir miyim?
Amacım Ilerde kırmak icin bekletmek. Mümkün mü?

melih2010

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 14, 2008
660
246
43
Ps5 de cd yerini inetrnete bağlayıp aktiv etmen lazım ama aktiv etme günceleme isterse ozaman güncelersen gücellenir.
cd yeri normalde aktiv olmadan cd oyun calıstırmıyor bizzat ben yaşadım hiç çalışmadı cd yeri .

lubu

......
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 27, 2013
169
39
28
8.40 var mı pardon cd jailbreak çıktı sandım

Son düzenleme:

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
165
154
43
- Kırık olmayan güncel bir sıfır Cdli Ps5 alsam; Ps5'i güncellemeden cd ile oyun oynayabilir miyim?
Cihazın mevcut yazılım sürümüne eşit ya da altında ki oyunları oynayabilirsin. Yeni çıkan oyunları ve cihazın yazılım sürümünün üstünü isteyen oyunları oynayamazsin. Ayrıca slim ve pro cihazlarda CD okuyucusunu harici olarak alacaksan cd okuyucusunu aktif etmek için cihazı son sürüme guncellemen lazım. Fat kasalar zaten CD oyuncusu dahili olarak geliyor o yüzden fat kasa ya da CD okuyucusu aktif edilmiş bir cihaz alman daha iyi olur.

ezik334

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 12, 2020
101
20
18
ben de tam dediğini yapıyorum bir aydır
tayland dan aldığım ps5 cd slim versiyonu cihazı açtım ve 10.40 ile geldi şimdilik elimdeki ps4 ve ps5 orjinal cd ler ile idare ediyorum kısmet nezaman kırılırsa ozaman aktif olarak kullanacagım

centilmen68

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 18, 2015
84
12
8
ben de tam dediğini yapıyorum bir aydır
tayland dan aldığım ps5 cd slim versiyonu cihazı açtım ve 10.40 ile geldi şimdilik elimdeki ps4 ve ps5 orjinal cd ler ile idare ediyorum kısmet nezaman kırılırsa ozaman aktif olarak kullanacagım
ne kadara aldin sorması ayıp