PS5 Yardım PS5 Jailbreak oyunları nasıl indirebilirim

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Nullestio tarafından oluşturulan PS5 Jailbreak oyunları nasıl indirebilirim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 116 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 Jailbreak oyunları nasıl indirebilirim
Konbuyu başlatan Nullestio
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Godfire

Godfire

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2020
14
3
3
Benim sürümüm 13.2 astro bot ve sackboy indirdim pkg olarak. “package installer” bölümünden yükledim ancak açılmıyor. Firmware yüzünden mi oyunları yükleyebiliyorum ancak oynayamıyorum?

Talha.7105

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
159
43
28
Benim sürümüm 13.2 astro bot ve sackboy indirdim pkg olarak. “package installer” bölümünden yükledim ancak açılmıyor. Firmware yüzünden mi oyunları yükleyebiliyorum ancak oynayamıyorum?
Evet hocam forumda pek çok yerde bahsedılıyor. 11.60 ve uzerı maalesef şuanlık PS5 oyunlarını pkg calıstıramıyor.

Godfire

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2020
14
3
3
Hocam öncelikle cevap için teşekkür ediyorum, harici hdd ile duplex versiyon (kurulu klasör) astro açabildim ancak çok oyun geçişleri çok yavaş. Bazen de çöküyor. Ps5 içine zaten yükleyemedim. Ssd den sorunsuz oynayabilir miyim?

Talha.7105

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
159
43
28
Hocam öncelikle cevap için teşekkür ediyorum, harici hdd ile duplex versiyon (kurulu klasör) astro açabildim ancak çok oyun geçişleri çok yavaş. Bazen de çöküyor. Ps5 içine zaten yükleyemedim. Ssd den sorunsuz oynayabilir miyim?
Evet HDD bıraz zayıf kalıyor maalesef. Başta bende sorun yaşamıştım. Ssd kullanmanız lazım ve cıhazın hızlı portuna takmaya dıkkat edın (yanında işaret olan)
Ayrıca dahili hafizayada atabilirsiniz. Bfpilot isimli uygulama var bende ordan data/homebrew içine atıp dahiliden de oynayabiliyordum. Ben cihazı aldıgımda kırık aldığım için içinde yukluydu nasıl yüklenir bu uygulama yardımcı olamicam maalesef.