PS5 Yardım PS5 KAPAK TASARIMI - God Of War şablonum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde alexhunterph1 tarafından oluşturulan PS5 KAPAK TASARIMI - God Of War şablonum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 191 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 KAPAK TASARIMI - God Of War şablonum
Konbuyu başlatan alexhunterph1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Euphrates80

alexhunterph1

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
30
22
8

Tasarım , görsel bizzat bana ait
Yapımı çok basit benim de ilk yapışımdı beklediğimden iyi sonuç aldığımı düşünüyorum ufak tefek amatörlüklerim var tabi ki dikkatli bakınca göze batan her neyse

Şimdi nasıl yapacağınızı anlatıyorum içerisinde stencil şablon dediğimiz türden bir şablon bulunmakta bu şablonu da oluşturduğum görseli internetten bedava stencil oluşturabileceğim bir site üzerinden yani reklam mı olur bilmiyorum ondan isim veya link vermiyorum (google'a yazarsanız bulursunuz 3-5 tane) stencil şablon haline getirdim sonrasında bu şablonu katman katman 3D yazıcılar için basıma uygun .stl dosyası modellemesi haline getirdim ister A4 kağıda el ile monitöre koyup çizin ister normal yazıcı ile a4 parşömen çıktısı alın isterseniz 3D yazıcınız var ise veya bir arkadaşınızın var ise bastırabileceğiniz bir yerden 3D model olarak şablonu bastırın sonrasında öncelikle Katman 3 olmak üzere sırayla Katman 2 ve Katman 1 geriye doğru sprayleyin yani fırça da kullanabilirsiniz sizin bileceğiniz iş yaklaşık 1.5 aydır kullanyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım kapağı söküp tasarımı uyguladım 1.5 aydır bu şekilde kullanıyorum sizinle de paylaşmak istedim
zip içeriği :
İndirme linki :
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Kendiniz de istediğiniz tasarımları yapabilirsiniz elinizde uygun renkler olduğu sürece istenirse kısa bir rehber videosu çekebilirim anlamadığınız bir nokta varsa onu da danışabilirsiniz

Ekli dosyalar