PS5 Yardım Ps5 klasör oyun hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Psiyolog tarafından oluşturulan Ps5 klasör oyun hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 393 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 klasör oyun hakkında
Konbuyu başlatan Psiyolog
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meira

Meira

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
253
175
43
kanka sadece bilm ediğim şey klasör lü oyunları exfata çevirme falan varmı veya ona dair bir video varsa atarsan sevinirim
Video bulamadım ama oldukça basit programı indirin dosyanızı seçin sonra yandan exfatı seçin başlatın biraz oyunun boyutuna göre zaman alabilir çevirmesi

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

erenberen80

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2021
38
6
8
Video bulamadım ama oldukça basit programı indirin dosyanızı seçin sonra yandan exfatı seçin başlatın biraz oyunun boyutuna göre zaman alabilir çevirmesi

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
ben sabah denedim ama başlatmadı bile yüklemeyi galiba bu programın ekstra bir uygulaması daha varmış onu yüklemeyi unutmuşum galiba doğrumudur reisim

Meira

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
253
175
43
ben sabah denedim ama başlatmadı bile yüklemeyi galiba bu programın ekstra bir uygulaması daha varmış onu yüklemeyi unutmuşum galiba doğrumudur reisim
bunu yuklemenız gerekıyor yüklemeniz yeterli açmanıza gerek yok

erenberen80

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2021
38
6
8
bunu yuklemenız gerekıyor yüklemeniz yeterli açmanıza gerek yok

ben onu kurmadım diye olmadı bence değilmi reisim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

direk klasörlü oyun indirdim onu direk exFAT e çeviriyordum sonra dan dank etti kafama

mrth87

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 21, 2021
36
11
8
buda klasörlü oyunlarınızı exfata çevirmek için araç windows bilgisayarınıza yükleyerek basitce exfata çevirebilirsiniz bu işlemleri yapıp oyunuda dahiliye atarak takılma donma geç yüklenme olmadan rahatça oynuyabilirsiniz.

Hocam bende exfat builder kurulmuyor bir türlü . Windows defender trojen olarak algılıyor. Yoksay yinede çalıştır diyorum ama hata veriyor hep?

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
223
37
28
51
dahılıye kurulu oyunları dırek ps5 m2 soluna takılı olan harıcı hardıke yıne ps5 explorer uzerınden tasıyabılırmıyız.