PS5 Linux Yukleme Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Linux kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 Linux Yukleme Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 429 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Linux
Konu Başlığı PS5 Linux Yukleme Rehberi
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byercanx

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
829
399
63
Dostum biraz hastayim kafami kaldircak halim yok birazda dosyalari duzenleyecek zaman bulamadim. Birazda cocuklarin isleri var evde firsat bulamadim desem yeridir. Ama ilk firsatta guncelleyecegim
Çok geçmiş olsun hepimiz aşağı yukarı aynıyız inan boş vaktimiz olduğunda bile bir şey yapacak halimiz olmuyor oyun oynacak halim olmuyor yorgunluktan çoğu zaman hatta sizi de çok iyi anlıyorum ve biliyorum müsaitliğiniz zamanında çok güzel bir rehber hazırlayacağınızı heyecanla bekliyorum sizi :)

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,304
896
113
40
Çok geçmiş olsun hepimiz aşağı yukarı aynıyız inan boş vaktimiz olduğunda bile bir şey yapacak halimiz olmuyor oyun oynacak halim olmuyor yorgunluktan çoğu zaman hatta sizi de çok iyi anlıyorum ve biliyorum müsaitliğiniz zamanında çok güzel bir rehber hazırlayacağınızı heyecanla bekliyorum sizi :)
teşekkürler 🙏🏻