PS5 Linux Yukleme Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Linux kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 Linux Yukleme Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 497 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Linux
Konu Başlığı PS5 Linux Yukleme Rehberi
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asddfgh

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
830
399
63
Dostum biraz hastayim kafami kaldircak halim yok birazda dosyalari duzenleyecek zaman bulamadim. Birazda cocuklarin isleri var evde firsat bulamadim desem yeridir. Ama ilk firsatta guncelleyecegim
Çok geçmiş olsun hepimiz aşağı yukarı aynıyız inan boş vaktimiz olduğunda bile bir şey yapacak halimiz olmuyor oyun oynacak halim olmuyor yorgunluktan çoğu zaman hatta sizi de çok iyi anlıyorum ve biliyorum müsaitliğiniz zamanında çok güzel bir rehber hazırlayacağınızı heyecanla bekliyorum sizi :)

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,343
930
113
40
Çok geçmiş olsun hepimiz aşağı yukarı aynıyız inan boş vaktimiz olduğunda bile bir şey yapacak halimiz olmuyor oyun oynacak halim olmuyor yorgunluktan çoğu zaman hatta sizi de çok iyi anlıyorum ve biliyorum müsaitliğiniz zamanında çok güzel bir rehber hazırlayacağınızı heyecanla bekliyorum sizi :)
teşekkürler 🙏🏻

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,995
1,872
113
Dostum biraz hastayim kafami kaldircak halim yok birazda dosyalari duzenleyecek zaman bulamadim. Birazda cocuklarin isleri var evde firsat bulamadim desem yeridir. Ama ilk firsatta guncelleyecegim
Aklıma bundan 25 yıl önceki halim geldi hasta hasta açardım Final Fantasy 8 level kasar sonra arkadaslarla elma suyu cips sabahlardık.Sabah uyur öğlen aynı tempo devam.Hasta hasta nasıl dururduk hiç anlamış değilim. Şimdi başım ağrısa dünyalar başına yıkılmış gibiyim.Neyse geçmiş olsun dileklerimizle.Bu arada Clair Obscur: Expedition 33 bitti ve yeni yayınlanan sürümde ne gibi yenilikler var diye sabirsizlaniyorum.Günün birinde Parasite Eve Remake görmeyi ve buradan yorum yazmayida çok isterim.Muhtemelen 50 yaşında olacam ama yorulmak yok ypla devam içimdeki çocukla. Sevgiler saygılar 😊

Jstar

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 14, 2026
9
3
3
Arkadaşlar Ubuntu kurup ve Github daki yönergelerden sonra cihazı hazır hale getirdim.

Resident Evil 2 Remake oynadim sorunsuz ve kapattım.

Şimdi hiç bir şekilde açılmıyor Linux siyah ekranda kalıyor birden fazla klavye denedim hiçbiri çalışmıyor.

Farklı bir USB sürücüsüne Ubuntu kurdum siyah ekransiz direk açılıyor.

Acaba Github daki yönergelerde bazısında bir sıkıntı mı var?

Ubuntu ve gerekli güncellemeleri yapıp Steam ve türevlerini indirip oynayıp tekrardan sorunsuz linux açan varmı?

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
830
399
63
Arkadaşlar Ubuntu kurup ve Github daki yönergelerden sonra cihazı hazır hale getirdim.

Resident Evil 2 Remake oynadim sorunsuz ve kapattım.

Şimdi hiç bir şekilde açılmıyor Linux siyah ekranda kalıyor birden fazla klavye denedim hiçbiri çalışmıyor.

Farklı bir USB sürücüsüne Ubuntu kurdum siyah ekransiz direk açılıyor.

Acaba Github daki yönergelerde bazısında bir sıkıntı mı var?

Ubuntu ve gerekli güncellemeleri yapıp Steam ve türevlerini indirip oynayıp tekrardan sorunsuz linux açan varmı?
Ben hazır imaj dosyasını bekliyorum ama oyun performansını merak ediyorum hangi ayarlarda nasıl performans aldınız drop yaşadınız mı ps5 ram dağılımını nasıl yapıyor vram ayırıyor mu yoksa ortak mı kullanıyor ubuntu haricide çalışıyor değil mi dahilide bir şey olmuyor ps5 sistemine zarar verecek risk unsuru yok ps5 brick olması gibi