PS5 Yardım [PS5] PS4 Oyunlarının Update ve Türkçe Yama Kurulumları

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde sayamora94 tarafından oluşturulan [PS5] PS4 Oyunlarının Update ve Türkçe Yama Kurulumları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,903 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı [PS5] PS4 Oyunlarının Update ve Türkçe Yama Kurulumları
Konbuyu başlatan sayamora94
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan caiser2665

sayamora94

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2022
34
16
8
Herkese iyi günler,

Ps5 aldıktan sonra ps4 oyunlarının Update ve Türkçe yamalarının kurulumlarında sorun yaşıyordum.
Benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar için rehber videosunu ve gerekli programlarının linklerini bırakacağım.
Videodaki adımları takip ederek kolayca istediğiniz oyunun update / türkçe yamayı ps5 için uygun hale getirebilirsiniz.

Denediğim oyunlar:
-God of war 1.36 update (merge game + update)
-Sekiro 1.05 update ve türkçe yama kurulumu (merge game + update ve türkçe yama remarry)
*Update ile oyunu birleştiriyoruz. Oluşan yeni pkg dosyası ile türkçe yamayı remarry yapıyoruz. Update edilmiş oyun ile birlikte türkçe yamamız hazır.

Rehber video:

Programlar:
PS4 PKG Viewer
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

PS4 Tools
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Herkese iyi forumlar.

atalar95

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 18, 2011
312
108
43
31
Herkese iyi günler,

Ps5 aldıktan sonra ps4 oyunlarının Update ve Türkçe yamalarının kurulumlarında sorun yaşıyordum.
Benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar için rehber videosunu ve gerekli programlarının linklerini bırakacağım.
Videodaki adımları takip ederek kolayca istediğiniz oyunun update / türkçe yamayı ps5 için uygun hale getirebilirsiniz.

Denediğim oyunlar:
-Sekiro 1.05 update ve türkçe yama kurulumu (merge game + update ve türkçe yama remarry)
*Update ile oyunu birleştiriyoruz. Oluşan yeni pkg dosyası ile türkçe yamayı remarry yapıyoruz. Update edilmiş oyun ile birlikte türkçe yamamız hazır.

Rehber video:

Programlar:
PS4 PKG Viewer

PS4 Tools

Herkese iyi forumlar.
dlc dosyalarını nasıl yapıyoruz ?

balci.ali

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2025
2
0
1
Teşekkürler. Türkçe yamalar ayrı olarak kurulumu olsa daha iyi ol az mı.

sayamora94

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2022
34
16
8
Teşekkürler. Türkçe yamalar ayrı olarak kurulumu olsa daha iyi ol az mı.
Ps5 de sorun tam olarak kendi adıma update yükleyememdi. Update etmeyince de türkçe yamanın versiyondan dolayı kurulamaması.
Haliyle biraz uğraştırıyor fakat ssdli bir bilgisayara sahipseniz oyun ve update i birleştirmek 10 gb bir oyun için 5 dakika civarı sürüyor. Benim keşfedebildiğim yöntem bu. Belki daha kolay yöntem vardır fakat ben bulamadım.
İyi forumlar.

mose

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 29, 2008
196
54
28
36
Selamlar. Bazı PS4 PKG dosyaları PS5'E kurmaya çalışırken hata veriyor. Sadece oyunu PS5'e uyumlu hale getirmek için ne yapmak gerekir acaba?

DK88

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 7, 2020
76
8
8
Selamlar,
PS5'te PS4 oyunlarını update'li bir sekilde oynayabilmenin en iyi yolu halen bu method mu acaba ? (PS5 FW 5.50 )
Ornegin RDR2 fkpg'ini, 1.32 update fkpg'ini ve DLC'lerini indirdim. Oyunu kurdum, sorunsuz kuruldu. update pkg'ini kurmak istedigimde 2 sn sonra bir hata vermeden (ama yamayı kurmadan) ana ekrana geri dusuyorum. Bu durumu cozmek icin yukaridaki yontem hala geçerli mi yoksa baska bir yontem mevcut mu ?

Son olarak, PS4_tools_v46 dosyası virus uyarisi veriyor (tum mirrorlari denedim). Temiz hali elinde olan varsa linkini ya da dosyayı paylasabilir mi ?
Tesekkurler

Son düzenleme:

caiser2665

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 30, 2025
89
32
18
Herkese iyi günler,

Denediğim oyunlar:

Rehber video:

Programlar:
PS4 PKG Viewer

PS4 Tools

Herkese iyi forumlar.
hocam merhaba.uygulamaları yükledim videoyu izledim.yamayı package viwre yükledim.peki bu birleştirip çıkarmıyor mu.ne yapacağım şimdi