PS5 Yardım Ps5 sistem çöktü TV beyaz karıncalı ekranda kaldı detayları yazıyorum konuya.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde galata0185 tarafından oluşturulan Ps5 sistem çöktü TV beyaz karıncalı ekranda kaldı detayları yazıyorum konuya. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 202 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 sistem çöktü TV beyaz karıncalı ekranda kaldı detayları yazıyorum konuya.
Konbuyu başlatan galata0185
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Neil

galata0185

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2009
278
85
28
42
Ps5 i kızım oynadıktan sonra kapattı cızırtılı bir ses geldi ps5 mavi ışık vs yanıp kapandı tekrar açmak istediğimde eklediğim görselde ki beyaz ekranda kaldı güvenli modda açıp veri tabanı görsel vs gibi seçenekleri denemek istedim önce veritabanını yeniden oluşturu denedim PS kendiliğinden güveli modda açtı ve güvenli modda sadece sistem yazılımını güncelle seçeneği aktif olarak geldi USB den sistem yazılımı güncelleme seçeneği. Sistem yazılımı güncellemesi yapacağım ama şuanki sürüm 10.01. kırılabilir olan son sürüme mi güncelleme yapayım 10.01 den devam mı edeyim.

Ekli dosyalar

11GAMEOVER

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2015
134
42
28
İlginç, daha önce hiç bu ekranı görmemiştim; umarım kalıcı bir sorun yoktur. 11.60'tan sonrası bildiğim kadarıyla pkg çalıştırmıyor, kendi sürümünüzü geri yüklemeniz mantıklı olacaktır.

cafein555

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 10, 2022
479
155
43
Ps5 i kızım oynadıktan sonra kapattı cızırtılı bir ses geldi ps5 mavi ışık vs yanıp kapandı tekrar açmak istediğimde eklediğim görselde ki beyaz ekranda kaldı güvenli modda açıp veri tabanı görsel vs gibi seçenekleri denemek istedim önce veritabanını yeniden oluşturu denedim PS kendiliğinden güveli modda açtı ve güvenli modda sadece sistem yazılımını güncelle seçeneği aktif olarak geldi USB den sistem yazılımı güncelleme seçeneği. Sistem yazılımı güncellemesi yapacağım ama şuanki sürüm 10.01. kırılabilir olan son sürüme mi güncelleme yapayım 10.01 den devam mı edeyim.
benzer ekranı ps4 cihazlarında gördüm ama nedenini tam olarak kestiremiyorum sistem yazılımını yeniden kurunca düzelmez ise. hdmi entegresi dahili gpu veya hdmı portu zarar görmüş olabilir.(tahmini)

galata0185

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2009
278
85
28
42
benzer ekranı ps4 cihazlarında gördüm ama nedenini tam olarak kestiremiyorum sistem yazılımını yeniden kurunca düzelmez ise. hdmi entegresi dahili gpu veya hdmı portu zarar görmüş olabilir.(tahmini)
Bende bundan korkuyorum hdmı bozulmamış olabilir sonuçta güvenli modda görüntü alabildim. Ama diğerleri hala sorun.

Rasitovic

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2024
67
10
8
Beni de sıfırlamaya zorlamıştı bir kaç kere açıp kapadım safe modu kendim açtım diğer seçenekler gelmişti ama işe yaramadı..

İnternette araştırdım ama başka çözümü yok.

Hocam konuyla alakasız tavsiye amaçlı bir şey söyleyeyim.

Kablo bağlı bir şekilde mi oynuyordu?

Zamanında kardeşime unutup kablo bağlı şekilde vermiştim küçük olduğu için oyuna kapılıp kolu hızlıca çekmiş tabi PS de onunla gelmiş..

Sonrasını tahmin edebiliyorsunuzdur zaten.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
459
218
43
34
Benim de basima geldi kernel panic olunca ps5 güvenli modda açıldi ps5 kapatalım sonra güç tuşuna basalim bip sesi geldiğinde bırakalım güvenli mod açılacak en alttan bir ustte fabrika ayarlarını sıfırla var onu yaptığında ps5 sıfırlanip açılacak her sey siliniyor maalesef benimde 700 oyun vardi gitti bu durumdan dolayı kernel panic olayı çok sıkıntı.

galata0185

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2009
278
85
28
42
Beni de sıfırlamaya zorlamıştı bir kaç kere açıp kapadım safe modu kendim açtım diğer seçenekler gelmişti ama işe yaramadı..

İnternette araştırdım ama başka çözümü yok.

Hocam konuyla alakasız tavsiye amaçlı bir şey söyleyeyim.

Kablo bağlı bir şekilde mi oynuyordu?

Zamanında kardeşime unutup kablo bağlı şekilde vermiştim küçük olduğu için oyuna kapılıp kolu hızlıca çekmiş tabi PS de onunla gelmiş..

Sonrasını tahmin edebiliyorsunuzdur zaten.
Kablo bağlı oynamıyoruz ps5 hiç haraket etmedi yerinden kapatırken cızırltılı ses geldi TV den ve kapandı ama açılmadı.

muharrem_5834

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 26, 2018
220
81
28
bendede oldu bu işlemleri yaptım
güvenli modda 10.01 kurtarma dosyasını yüklemen lazım
buradan indirebilirsin
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

galata0185

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2009
278
85
28
42
Benim de basima geldi kernel panic olunca ps5 güvenli modda açıldi ps5 kapatalım sonra güç tuşuna basalim bip sesi geldiğinde bırakalım güvenli mod açılacak en alttan bir ustte fabrika ayarlarını sıfırla var onu yaptığında ps5 sıfırlanip açılacak her sey siliniyor maalesef benimde 700 oyun vardi gitti bu durumdan dolayı kernel panic olayı çok sıkıntı.
Fabrika ayarlarına sıfırla seçeneği pasif geliyoe kullanmıyorum USB ile yapmam gerekecek