PS5 Yardım Ps5 sistem çöktü TV beyaz karıncalı ekranda kaldı detayları yazıyorum konuya.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde galata0185 tarafından oluşturulan Ps5 sistem çöktü TV beyaz karıncalı ekranda kaldı detayları yazıyorum konuya. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 182 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 sistem çöktü TV beyaz karıncalı ekranda kaldı detayları yazıyorum konuya.
Konbuyu başlatan galata0185
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Neil

mctuna

Choose your destiny
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,873
63,091
113
44
Siteye Git
Güvenli modda görüntü gelmesi sizi yanıltmasın

Çözünürlük orada düşüktür,eğerki konsolu güvenli moddan çıkış yaparak veya 10.01 e restore ederek açabilirseniz görüntü gelir ise iyi durumdadır ama görüntü gelmez ise çözünürlüğü düşürerek açın,hdmi soket veya entegrede sorun varsa yüksek çözünürlük yerine eklediğiniz resimdeki gibi karıncalı ekran alırsınız

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
459
218
43
34
Güvenli modda görüntü gelmesi sizi yanıltmasın

Çözünürlük orada düşüktür,eğerki konsolu güvenli moddan çıkış yaparak veya 10.01 e restore ederek açabilirseniz görüntü gelir ise iyi durumdadır ama görüntü gelmez ise çözünürlüğü düşürerek açın,hdmi soket veya entegrede sorun varsa yüksek çözünürlük yerine eklediğiniz resimdeki gibi karıncalı ekran alırsınız
Evet bu durum da olabilir bunu deneyebilirsin.

cafein555

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 10, 2022
479
155
43
Bende bundan korkuyorum hdmı bozulmamış olabilir sonuçta güvenli modda görüntü alabildim. Ama diğerleri hala sorun.
guvenli modda goruntu alıyorsanız hdmı entegresinde sorun olabilir umarım entegres sorunu degildir. bide cihaz slim ise parça bulması daha zor.
yeni farkettim cihazınız fatmış

galata0185

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2009
278
85
28
42
tekrar açtım ps5 i güvenli modda ve fabrika verilerine sıfırla seçeneği aktif olarak geldi ve yaptım şimdilik açıldı ps5 sorun görünmüyor. teşekürler.

Neil

TR Yama Emekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
522
684
93
L.A
bu sorun bir hdmı sorunudur. konsolu açtığınızda karıncalı ekran görürseniz tv yi kapatıp hemen tekrar açın. başka bir çözümü yok. tv ile ilgilidir endişe etmenize gerek yok.