PS5 Yardım PS5 Türkçe Payload Çalışmalarım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde utkubrs tarafından oluşturulan PS5 Türkçe Payload Çalışmalarım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,736 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 25 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 Türkçe Payload Çalışmalarım
Konbuyu başlatan utkubrs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kuzukurt

kuzukurt

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2017
215
111
43
Evet USB hazır bulunacak Youtube uygulamasını çalıştırdığınızda ekranda update found ibaresi göreceksiniz güncelleyince usbden siliyor zaten, bir sonraki kırma işleminde Türkçe olduğunu göreceksiniz.
merhaba ben ilk çıkan youtube versiyonunu kullanıyorum sanırım ondan usbden güncellemedi nasıl bir yol izlemem lazım güncellemek için?

download0.dat dosyasını nereden indireceğimi ve ftp ile nereye atacağımı bulamadım maalesef :)

utkubrs

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2021
227
253
63
merhaba ben ilk çıkan youtube versiyonunu kullanıyorum sanırım ondan usbden güncellemedi nasıl bir yol izlemem lazım güncellemek için?

download0.dat dosyasını nereden indireceğimi ve ftp ile nereye atacağımı bulamadım maalesef :)
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Buradan download0.dat dosyasını indirip,

/user/download/PPSA01650/ dizinindeki dosya ile değiştirirseniz autloaderi güncellemiş olursunuz. Sonrasında verdiğim güncelleme dosyası ile Türkçe'ye çevirebilirsiniz.

kuzukurt

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2017
215
111
43
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Buradan download0.dat dosyasını indirip,

/user/download/PPSA01650/ dizinindeki dosya ile değiştirirseniz autloaderi güncellemiş olursunuz. Sonrasında verdiğim güncelleme dosyası ile Türkçe'ye çevirebilirsiniz.
teşekkürler oldu