PS5 Yardım PS5 Türkçe Yama için Kullanılması Gereken Oyun Dosya Formatı?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde aliplus tarafından oluşturulan PS5 Türkçe Yama için Kullanılması Gereken Oyun Dosya Formatı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 48 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 Türkçe Yama için Kullanılması Gereken Oyun Dosya Formatı?
Konbuyu başlatan aliplus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meira

aliplus

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2026
9
2
3
Merhaba,

Türkçe yama kullanabilmek için hangi dosya formatında ki oyunu indirmem gerekiyor?
Bu formatı PS5'de harici ssd'ye mi aktarmam lazım yoksa cihazda depolayabilir miyim?

Teşekkürler

Talha.7105

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
139
30
28
Merhaba, uyumlu oyun genelde yama konularında belirtilir. Ben kendim exfat ve ffscp formatını pek denemedim. Uyumlu oyunun normal klasörlü halini indirip yama dosyalarını belirtilen yerlere atmanız yeterlidir. Ardından klasörlü oyunu isterseniz harici ssd de isterseniz de cihaz içerisinde data homebrew içine atabilirsiniz. Bazı oyunlar dahilide çalışmıyordu ama dikkat edin. Ayrıca son günlerdeki gelişmeler ile artık PS4 nesli gibi Türkçe ve pkg de olabiliyor. Forumda bolca konu var bunlarla ilgili bir göz atabilirsiniz daha çok yeni çünkü ☺

Meira

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
196
126
43
Merhaba,

Türkçe yama kullanabilmek için hangi dosya formatında ki oyunu indirmem gerekiyor?
Bu formatı PS5'de harici ssd'ye mi aktarmam lazım yoksa cihazda depolayabilir miyim?

Teşekkürler
şuan için en temizi dosya halinde indirip yamanızı yapıp exfata çevirmeniz