PS5 HACK PS5 ve PS4 Kırılma Tarihleri Geliştirici Zecoxao Tarafından Duyuruldu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 ve PS4 Kırılma Tarihleri Geliştirici Zecoxao Tarafından Duyuruldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,864 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 ve PS4 Kırılma Tarihleri Geliştirici Zecoxao Tarafından Duyuruldu
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asddfgh

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
421
98
28
versiyon 10.20 - Beklemedeyiz :)
bir ara 8.20 ye kadar kırılacak dendi. 7.41 de kaldı. 8.20 ye çıkmadı.
şimdi de 12.00 ye kadar kırılacak deniyor. büyük ihtimal 10.01 de kalacak. üstüne çıkmayacak.

umarım 12.00 ye kadar kırılır. ben 11.60 dayım. az da olsa kırılmasını bekliyorum. kırılırsa bana süpriz olacak. konsolu orjinal kullanırım diye almıştım.

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
461
197
43
Bendeki cihaz 11.60
Cd ile kırma gelirse güncelleme yapmadım CD yeri aktif değil. DNS ayarı gibi birşey ile güncelleme yapabilirmiyiz CD yerini aktif etmek için bilginiz varmıdır

alex_59

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2019
201
47
28
Ps 4 gibi oyunlar pkg şeklinde olursa daha iyi olur en azından pkg şeklinde yüklemesi daha kolay şuan ps 5 oyunlar klasör şeklinde zor oluyor ya flash yuklense de GB fazla ariyetten ps 4 gibi pkg olursa daha iyi olur umarım pkg şeklinde olur herkes rahat şekilde yükleme yapar..

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,108
592
113
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

"Görünüşe göre PS5 için BD-JB "açığı" aslında PS5'te değil, sadece PS4'te mümkün. Bu yüzden Nisan 2026 sürümlerini unutun, çünkü olmayacak. Sadece Lua ve Mast1core olacak, başka hiçbir şey yok. Belki biraz şansla Vue'yu da elde edebiliriz." şeklinde açıklama yapmış Zecoxao son çıkan bdjb oyun diski üzerinden olduğu için ki o oyunda burada bırakın yurt dışında bile çok zor bulunuyor bulunsa da çok pahalı olduğu için 10.01 ve üstü için baya bir uzun süre beklemek gerekecek gözüküyor.