PS5 HACK PS5 Xplorer 1.5 Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 Xplorer 1.5 Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 651 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 18 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 Xplorer 1.5 Yayımlandı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Byesmer

Byesmer

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 26, 2019
258
44
28
teşekkürler acaba oyunları silmedede hızlımı silmelerde hata oluyor mu bakacaz
Bende saatlerce bu ekran da kalıyor sabaha kadar böyle birakcam dinlenme moduna geçer otomatik sabah bakarim silinmesi fabrika ayarları sifirlicam bir tek the last part 2 yüklü depolama alanında 300 GB yer tuttuğu görünüyor oyunda yok bu neyin 300gb the last part 2 disinda dead space var ikinci el aldım konsolu dead space burda yeni gordum bir kaç kere sildim 1 saat bekledkm silinmedi sifirlasam da baştan kırma programları lazım sıkıntı yaw su yer tutan 300 GB canımı sktı

Ekli dosyalar

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
191
49
28
Bende saatlerce bu ekran da kalıyor sabaha kadar böyle birakcam dinlenme moduna geçer otomatik sabah bakarim silinmesi fabrika ayarları sifirlicam bir tek the last part 2 yüklü depolama alanında 300 GB yer tuttuğu görünüyor oyunda yok bu neyin 300gb the last part 2 disinda dead space var ikinci el aldım konsolu dead space burda yeni gordum bir kaç kere sildim 1 saat bekledkm silinmedi sifirlasam da baştan kırma programları lazım sıkıntı yaw su yer tutan 300 GB canımı sktı
Bende farklı bir oyunda böyle takılı kaldı klasörün tamamını silmedi, klasörün içine girip tek tek silinebilen her şeyi sildim sadece boş klasör kaldı.

Byesmer

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 26, 2019
258
44
28
Bende farklı bir oyunda böyle takılı kaldı klasörün tamamını silmedi, klasörün içine girip tek tek silinebilen her şeyi sildim sadece boş klasör kaldı.
Bende oyle yaptim da depolama alani 300 gb takildim ps5 oyun olarak ta sadece the last part 2 yuklu digerleri ps4 oyunları sirf bunun icin fabrika ayarlari sifirlamayi düşünüyorum

yhanova

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,602
5,149
113
Aynı dert bende de oluyordu arada bi biçimlendirme yaparak silebildim 🙃