Acemi PS5 Yeni Başlayanlar İçin Oyun Prosudürü

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Havadan Sohbet Geçici Bölümdür kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 Yeni Başlayanlar İçin Oyun Prosudürü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 533 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 25 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Havadan Sohbet Geçici Bölümdür
Konu Başlığı PS5 Yeni Başlayanlar İçin Oyun Prosudürü
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan shuare

CR777

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2026
122
19
18
Klasörü komple data/etaHen/games klasörüne kopyalarsan shadowmountplus onu tarayıp otomatik olarak ana ekrana yükleyecektir bende shadowmount sürümü düşük olduğu için taramıyordu güncelleme sonrası bi sorun kalmadı klasör şeklindeki oyunları webfilemanager ile taşımanı öneririm çok daha hızlı ve eksiksiz taşıyor exfat formatında çalıştırıp klasör formatında çalıştırmıyorsa kopyalama aşamasında hata veriyor olabilir ps5xplorer da benzer hataları bende aldım webfilemanager ile buldum çözümü bi deneyin isterseniz
Ethernet kablosu ile ps5 bağlanip filezilla ile atiyordum Onu Deneyim Birde Data/Homebrew/PPSSA/OYUN Şeklinde Atincada Ana Sayfaya oyun geliyordu ama dediginiz yeri denemedim. file manager ile deneyim. bakalım Dosyalari eksik atiyordur belkide dediğiniz Gibi.

Emre98x

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 6, 2025
28
2
3
Ethernet kablosu ile ps5 bağlanip filezilla ile atiyordum Onu Deneyim Birde Data/Homebrew/PPSSA/OYUN Şeklinde Atincada Ana Sayfaya oyun geliyordu ama dediginiz yeri denemedim. file manager ile deneyim. bakalım Dosyalari eksik atiyordur belkide dediğiniz Gibi.
Oyun açılışında ne hata veriyor peki kstuff durduruldu gibi bi hatamı
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Forumda yeni başlayanlar ps5 konsollarında oyun çalıştırmak isteyip sorun yaşayan üyelerimiz için kısa bir açıklamadır

Anlaşılması gereken konu şu ki fpkg'ler 11.60'a kadar yüklenebilir ve oynanabilir.
13.60'a kadar firmware'lerde Klasörler / exfat / ffpfsc vb. kullanabilirsiniz.

Örnek:
Yani, 12.xx ile 13.xx arasındaysanız ve oyun oynamak istiyorsanız, Klasörler / exfat / ffpfsc vb. kullanın.​
Tuna hocam dahilide çalışmayan bi oyunu dahili hafızada çalıştırmanın bi yolu var mı oyun dosya formatında

CR777

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2026
122
19
18
Oyun açılışında ne hata veriyor peki kstuff durduruldu gibi bi hatamı
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Tuna hocam dahilide çalışmayan bi oyunu dahili hafızada çalıştırmanın bi yolu var mı oyun dosya formatında
Evet Kstuff Durdu Ama Kstuf'la Alakali degil gibi birşey yaziyordu Birde Oyun Klasörün Sonuna PPSA0000-app yazmak Gereklimi.

CR777

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2026
122
19
18
Bende Klasörlü Oyunlarda Diyor Sadece Diğerlerinde Kstuffla ilgili Bir Sorun Görmedim.

meowsoon

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2026
15
1
3
Youtube kanalımız da bunun rehberi vardır onu izleyerek rahatlıkla yapabilirsiniz
hocam izledimde programı nasıl yükleyecez anlamadım elf dosyasıda pkg gibi mi kurayım mctuna @mctuna

Son düzenleme: