Klasörü komple data/etaHen/games klasörüne kopyalarsan shadowmountplus onu tarayıp otomatik olarak ana ekrana yükleyecektir bende shadowmount sürümü düşük olduğu için taramıyordu güncelleme sonrası bi sorun kalmadı klasör şeklindeki oyunları webfilemanager ile taşımanı öneririm çok daha hızlı ve eksiksiz taşıyor exfat formatında çalıştırıp klasör formatında çalıştırmıyorsa kopyalama aşamasında hata veriyor olabilir ps5xplorer da benzer hataları bende aldım webfilemanager ile buldum çözümü bi deneyin isterseniz
Ethernet kablosu ile ps5 bağlanip filezilla ile atiyordum Onu Deneyim Birde Data/Homebrew/PPSSA/OYUN Şeklinde Atincada Ana Sayfaya oyun geliyordu ama dediginiz yeri denemedim. file manager ile deneyim. bakalım Dosyalari eksik atiyordur belkide dediğiniz Gibi.
Ethernet kablosu ile ps5 bağlanip filezilla ile atiyordum Onu Deneyim Birde Data/Homebrew/PPSSA/OYUN Şeklinde Atincada Ana Sayfaya oyun geliyordu ama dediginiz yeri denemedim. file manager ile deneyim. bakalım Dosyalari eksik atiyordur belkide dediğiniz Gibi.
Forumda yeni başlayanlar ps5 konsollarında oyun çalıştırmak isteyip sorun yaşayan üyelerimiz için kısa bir açıklamadır
Anlaşılması gereken konu şu ki fpkg'ler 11.60'a kadar yüklenebilir ve oynanabilir.
13.60'a kadar firmware'lerde Klasörler / exfat / ffpfsc vb. kullanabilirsiniz.
Örnek:
Yani, 12.xx ile 13.xx arasındaysanız ve oyun oynamak istiyorsanız, Klasörler / exfat / ffpfsc vb. kullanın.