bende gördüm arkadaşlar fakat banagöre de psikoalper arkadaşımızın dediğigibi okadar büyütülecek bi problem yok ayrıca mükemmbel renk kalitesivar ve ayrıca er yada gec bu cihaz kırılacak psplerin coğunda olduğu gibi çünkü çalışmalar onu gösteriyor.
arkadaşlar 1 aydır kullanıorum ... evet doğru böyle bişi var ama inanki saniyenin 10 da 1 i kadar sürüo bu olay oda ancak oyun cok hızlandığında... kayda deger bişi kesinlikle diil çamur atıolar işte ...anlaşılmıyo bile sadece görmek için ugraşırsanız görüosunuz...oyun zevkinden asla koparmıyo sizi.. ayrıca 2000 lere göre netliği ve renkleri tartışılmaz bence...acaba diyen arkadaşlara duyrulur içiniz rahat olsun...
arkadaşlar bence 2000 e devam 2 ay önce aldım ve aldığımda 3000 de vardı hem kırılıyoduda ama aldığımda adam bizzat gösterdi tarama çizgilerini bende 2000 aldım zaten arkadaşlar o kadar fazla fark yok oyun oynansın yeter zaten yoksa renk mikrafon zaten cep telefonu die bişey çıktı o kadar abartmayalım
filmlerde ve loco roco tarzı tek renkten oluşan kısımların cok oldugu anlarda ve görüntü hareket halindeyken de belli oluyor ama oyuna kendizi kaptırdıgınız da hiç fark edilmiyor. 2000 le kıyaslandıgında renkler daha canlı ise(kıyaslamadıgım için bilemıcem) kesinlikle 3000 daha avantajlı ekran konusunda.
filmlerde ve loco roco tarzı tek renkten oluşan kısımların cok oldugu anlarda ve görüntü hareket halindeyken de belli oluyor ama oyuna kendizi kaptırdıgınız da hiç fark edilmiyor. 2000 le kıyaslandıgında renkler daha canlı ise(kıyaslamadıgım için bilemıcem) kesinlikle 3000 daha avantajlı ekran konusunda.