PSP 3000 Tarihe Karışıyor Yeni Konsol PSP E1000

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Haber Bülteni kategorisinde skullmonkeys tarafından oluşturulan PSP 3000 Tarihe Karışıyor Yeni Konsol PSP E1000 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,143 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Haber Bülteni
Konu Başlığı PSP 3000 Tarihe Karışıyor Yeni Konsol PSP E1000
Konbuyu başlatan skullmonkeys
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kadir psp go

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
27
48
34
sony işini biliyor. psp serisi ps vita çıktığındada satılacağını biliyorlar ve malzemeden kısıp psp yi yaşatmaya devam edecekler. gerçekten güzel bir düşünce

egehan90

Erişim Engelli
Eki 16, 2010
56
1
8
30
dostlarım bunu almak başlı başına bir SAÇMALIK etrafımdaki PSX sahiplerine sordum ve nerdeyse %90 ı gereksiz dedi gerisini siz düşünün oyun çıkma işi de hikaye size söylim ben yeni oyunların hepsi ps vita için çıkıyor

ssaassaa12

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 18, 2012
3
0
1
30
Bu psp kuzenimde var ama bunda wi-fi olmadığndan multiplayer oynayamamıştık.Almanyadan almışlar bu pspyi...Bu pspde wi-fi yok kötü yanlarından biride bu...

ChanCheinChoin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2012
161
9
18
36
Arkadaşlar bu psp nin amacını anlayamadınız sanırım. Bu psp yi, 'SONY' herkes playstation zevkine varsın diye çıkardı. Yani parası olmayan eskiden alamıyorken. Bunun sayesinde gayet kolay bi şekilde konsol sahibi olabilicek. Böylelikle biz arkadaşlarımızla psp muhabbeti yaparken. Psp si olmayan fakir arkadaşlarımız (yada psp yi gereksiz bulan arkadaşlarımız) oyun muhabbetlerinden uzak kalmamak için bir tane alıcaklar :)

PSP 100x ve 200x lerinizi elden çıkarmayın. E1000 ler piyasaya sürülünce WIFI ihtiyacını karşılayabilecek psplere geri dönüş yaşanabilir. Böylelikle psp lerimizin fiyatları artar.

kadir psp go

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 16, 2012
83
0
6
26
sonunda bende bunu bekliyordum psp nin yeni modeli umarım psp için yeni oyunlarda yaparlar