Psp alacağım bazı sorularım var

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde ofk026 tarafından oluşturulan Psp alacağım bazı sorularım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,732 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Psp alacağım bazı sorularım var
Konbuyu başlatan ofk026
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sirzechs

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
anladım ki PSP nin o eski ihtişamı bitmiş tükenmiş.
alınsa bile yeni oyun çıkmadığı için çöp.

telefonda pek sarmıyor. 5s var eğlenceli olmuyor.

kısmet artık sony saglam oyunlara imza atarsa gidip vita alırım.
"çöp" !? PSP, üzerinde emulator oyunları oynamak için bile süper bir platform yeri bizde çok ayrı...

sasfon

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2013
37
3
8
33
emolitor oyunları hakkında pek bilgim olmasada bende ÇÖP yazısını desteklemıyorum tamam eski konsol fazla oyunda çıkmıyor ama çöp olduğunu düşünmüyorum fakat tüm yapımcılar pspcileri unuttu online serverleri bile kapattılar ama ben hala arkadaşlarımla bağlıyla oynuyorum gerçi psvita ve psp300X almayı kıyaslamanı pek desteklemem Psvita ilk olarak ap ayrı bir konsol ve yeni oyunlar çıkıyormu bilmiyorum ama bana zevkli gözüküyor bana psvita fakat psp300X psp nin serisinden biri psp benim için gayet iyi bir konsol Film izleniyor Müzik dinleniyor Harici olarak alınan kamerayla fotoğraf çekilebiliyor oyun oynanabiliyor internete giriyor psvita bunu dahada gelişmişi neyse ben devam ediyim psp güzel bir konsol ben artık pspde film izlemek istiyorum ama linklerin hepsi artık kırık olmuş ginede hala kararım aynı psvita alacak durumun varsa onun yerine ps3 al

_giray_

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 7, 2010
290
34
28
PS3, Xbox 360 ve PSP sahibi olarak git iyi bir PC al derim. Bütçe sorunun yok ama ne kadar bilemiyorum.PSP çok seyahat etmiyorsan tavsiye etmem ancak E-book reader, GBC/GBA/SNES/PS1 vb. gibi emülatörler var ancak o kadar iyi değil. Oyunlarda da fazla özgürlük yok.PS3 ve Xbox360 aynı zaten, özel oyunları var ancak hani çok da iyi değil. 2010 ve öncesi havalıydı falan amma, artık fös. PC alacaksan git al, yada bi Laptop al altına iyi bir soğutucu(gerçi pek iyi değil amma seyahat eden biriysen), emülatör desen PS2, GC, Wii vb. var. Xbox360'ıda Xbox1 oyunları oynamak için aldıydım daha sonra 4GB olduğu için ayrı olarak bir orijinal HDD almam gerekiyordu, almadım, dolapta şu anda. PS3 orijinal oyunlar, oyunlarına yaklaşık 1.500 TL bayıldım. Kırdırmak daha hesaplı idi. Bunların yerine iyi bir PC alsaydım şimdi belki o kadar üzülmezdim... ArmA, CoH, Sims gibi bir çok iyi oyun var PC'ye. Bence PC al.

ofk026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 5, 2014
8
0
1
PS3, Xbox 360 ve PSP sahibi olarak git iyi bir PC al derim. Bütçe sorunun yok ama ne kadar bilemiyorum.PSP çok seyahat etmiyorsan tavsiye etmem ancak E-book reader, GBC/GBA/SNES/PS1 vb. gibi emülatörler var ancak o kadar iyi değil. Oyunlarda da fazla özgürlük yok.PS3 ve Xbox360 aynı zaten, özel oyunları var ancak hani çok da iyi değil. 2010 ve öncesi havalıydı falan amma, artık fös. PC alacaksan git al, yada bi Laptop al altına iyi bir soğutucu(gerçi pek iyi değil amma seyahat eden biriysen), emülatör desen PS2, GC, Wii vb. var. Xbox360'ıda Xbox1 oyunları oynamak için aldıydım daha sonra 4GB olduğu için ayrı olarak bir orijinal HDD almam gerekiyordu, almadım, dolapta şu anda. PS3 orijinal oyunlar, oyunlarına yaklaşık 1.500 TL bayıldım. Kırdırmak daha hesaplı idi. Bunların yerine iyi bir PC alsaydım şimdi belki o kadar üzülmezdim... ArmA, CoH, Sims gibi bir çok iyi oyun var PC'ye. Bence PC al.

İyi bir PC var İyi bi telefon var iphone 5s

Psp almak istememin amacı dışarı da daha rahat oyun oynamak.

ama yaptıgım araştırmalarda jb li telefonlarda ppsspp isimli uygulama ile telefonu psp oyunlarını calıstırabilecek düzeye getirebiliyorsun.

iphone içinde güzel konsollar var yedek bataryalı filan. büyük ihtimal bu şekilde yapacagım.

çünkü psp için yeni güzel oyunlar çıkmıyor. god of war gibi efsana nitelikli oyunlar çıkmadıgı sürecede psp almayı dusunmuyorum ama bi arakdasımdan 2 haftalıgına filan ödünc alırsam hevesimede atarım yani :D

sasfon

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2013
37
3
8
33
Bence çok yanlış düşünüyorsun yada çok yanlış oyunlar oynuyorsun tercihim Beyond,The Last Of Us,Call Of Duty Black Ops 1 veya 2,Call Of Duty Ghost,Battlefield4 gibi oyunları ilk singleplayer oyna bitir sonra multplayera geç aynı düşünmeyeceksin Ps3 harika bir konsol ve oyunları üst sınıf dediğim oyunlar gayet güzel ve zevk verici her oynayışında daha çok heves veriyor üstelik Beyond ve The Last Of Us gibi türkçe altyazılı oyunların konusunuda daha iyi anlıyorsun bence ps3 le ilgili yanlış bir düşünce dostum. :eagerness: :surprise:

_giray_

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 7, 2010
290
34
28
BF3, GTA IV EFLC, COD BO 1, Gran Turismo 5, Red Dead Redemption, Operation Flashpoint, Uncharted 2-3 vb. oyunlarım var ama yani PS3 bence pek iyi değil. Benim İngilizce'm iyi olduğu için bugüne kadar öyle Türkçe yama için fıldır fıldır aramadım. Tabii ki Uncharted 3'te ünlü sanatçıların seslendirmesi çok hoştu amma velâkin dediğim gibi, bütün oyunlarımdan baydım. PC'de tabii ki bana hitap eden oyunlar var. ArmA, Sims-Simcity, Company Of Heroes vb... Hani PS3 ve Xbox 360'ın büyüsü kaçtı.

sasfon

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2013
37
3
8
33
BF3, GTA IV EFLC, COD BO 1, Gran Turismo 5, Red Dead Redemption, Operation Flashpoint, Uncharted 2-3 vb. oyunlarım var ama yani PS3 bence pek iyi değil. Benim İngilizce'm iyi olduğu için bugüne kadar öyle Türkçe yama için fıldır fıldır aramadım. Tabii ki Uncharted 3'te ünlü sanatçıların seslendirmesi çok hoştu amma velâkin dediğim gibi, bütün oyunlarımdan baydım. PC'de tabii ki bana hitap eden oyunlar var. ArmA, Sims-Simcity, Company Of Heroes vb... Hani PS3 ve Xbox 360'ın büyüsü kaçtı.
bu senin düşüncen ama ginede BF4 GTA V ve Cod Ghost oynamalısın derim senin düşüncene saygım sonsuz tabi bu kararı vermek yani psvita mı alacak pspmi alacak ps3 mü alacak bu konuyu başlatanın kararı seni ps3 baymış ve beklentilerin gibi oyun yok sanırım pc de o kadar zevkli olmuyor be dostum konsolun keyfi başka ama bu senin düşüncen tabi ki.

sirzechs

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 28, 2015
14
2
3
eğer bütçe sorunun yoksa ps vita almanı öneririm bende de psp var şuan da fakat ps vita azımsanacak gibi değil eğer istersen sana özelinden bir link atayım orada ps vita nın tanıtımı yapılıyor oradan inceleyebilirsin