PSP Analog Problemi...

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde micrapper tarafından oluşturulan PSP Analog Problemi... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,522 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PSP Analog Problemi...
Konbuyu başlatan micrapper
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan copuq58
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kamikaze-84

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 17, 2008
4
0
1
42
Analıg değiştirmek çok basit birşey korkulacak birşeyi yok ben gittigidiyordan geçen hafta aldım 8,40tl ihale usülü değil hemen al satan biri var ordan alıp kendinde yapabilirsin.

naylondosya

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 4, 2008
34
0
6
45
Arkadaşlar bu durum benimde başıma arada geliyor. Böyle durumlarad analogu çıkartıp tekrar yerine yerleştirince sorunsuz devam edebiliyorum. Analogun bağlantı yerindeki bacakların üzerinde şeffaf bir tabaka var,tam olarak emin değilim fakat oyun oynarken baskı sonucunda bu şeffaf maddenin yerinden oynaması ve bacaklara temas etmesi sonucu böle bi sorun oluşuyor diye düşünüyorum. Analog ince bir vidayla yerine tutturulmuş. Vida söküldükten sonra çıkartırken dikkatli olunması gerekiyor. Dediğim gibi,ben bu şekilde üstesinden geldim. Bu arada benim psp slim model. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Ancak yinede söylemem gerek, PSP çok nazik bir alet. Dikkatli olmanız gerekiyor.

adem_line

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2008
168
1
18
46
bende kendim hallettim çok basit birşey. analoğu tek bir vida tutuyor onu söktükten sonra analog kısımı hafif sola çekip çıkartıcaksınız. unutmayın orda analogun bağlantı noktası 4 tane nokta iletim ucunun üstünde şeffaf bir plastik var onu kaybetmeyin! analogun tabakasını açtıktan sonra devrenin alt tarafındaki metal kıskacın 4 tane plastiğe geçmiş kısmı var onu ince tornavidayla hafif kaldırıp çıkarın. sonrasında ana tabakayı açtığınızda karşınıza bir yatay birde dikey yönlerin malzemelri gelecek onların temas ettiği devre siyah kanallardan oluşuyor o kanallar muhtemelen nemlenmiştir ve kendiliğinden basmasına sebep oluyordur onu pamukla silin yada yatay dikey duran kısımlar oynamış olabilir onları düzenli şekilde yerleştirip tekrar çıkarttıklarınızı monte ederek nasıl söktüyseniz sırayla yapın monte edin sorun büyük ihtimalle gidecektir.

SweetMix

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 16, 2009
33
0
6
30
Arkadaşlar benim fat PSP'm var.Yaklaşık 2 yıldır da kullanıyorum ve bu zaman içinde PSPye pek şefkat göstermediğim zamanlar da oldu.Çizdim, kafa attım, iç camını kırdım yani tam morçatılık bir PSPm var.Fakat pişman oldum 120 YTL'ye iç camını değiştikten sonra kendimize yeni beyaz bir sayfa açtık.Fakat gelelim ki mazi bizi rahat bırakmıyor:

PSP'min analoğu ben oynarken zaman zaman sağa kayıyor.Donanımsal olarak değil, yani analogun kendisi kaymıyor, ama oyunda sağa basıyormuşum gibi oluyor ve 120 YTL'den sonra tuzlu başka bi hesap ödemek istemiyorum.Acaba problem ne olabilir ve analog değiştirmek gerekirse ne kadar ödeyeceğim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Jakat doru soluo yani 10-20 TL lik masraf acacak basina git bakırkoye sanırım carusel sokaginda khallkedon a git deistirsinler yada istanbul tahta kalade TACO GAMES die bir maza var olmassa onu dene derim:c:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...