Psp Analog Sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde mrtsk tarafından oluşturulan Psp Analog Sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,146 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Psp Analog Sorunu
Konbuyu başlatan mrtsk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan david16

mrtsk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 29, 2008
81
1
8
Arkdaşlar benim bir sorunum var benim psp slim analoğumu bozdum herhalde hep sola kayıyor ne yapabilirim samsundayım

kratoscan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
33
0
6
bnim monster hunterda anolog bozuldu gow ghost of spartada düzeldi :D

Faradrim

Super Moderator
Yönetici
Super Moderatör
Tem 11, 2008
513
21
18
38
Tek çözüm komple yeni analog takman, mümkünse orjinal analog olursa daha iyi verim alırsın.

TARZANLAR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 13, 2008
160
1
18
Arkadaşım yeni almana gerek yok bendede öyle oluyordu sağ kayıyordu ellemediğim halde oyunlarda sağ kayıyordu içini açtım analoğu söktüm yay yerinden oynamış yeri taktım baktım haloldu ama sökerken malzemelerin yerini unutma tabi daha önce hiç açtınmı açmadıysan elleme bence bilen birine yaptır yapamassan sana videolu anlatımı ama onu verim

Faradrim

Super Moderator
Yönetici
Super Moderatör
Tem 11, 2008
513
21
18
38
O sorunu bende yaşadım dediğin gibi yapınca belli bir süre sonra tekrar oluyor aynı sorun. Tabi kullanımla alakalı dediklerim. Çözüm olarak bende değiştirdim komple. Fat psplerde bu analog sorunu kapaktan olabiliyor. Şuanda elimizde öyle bir cihaz vardı kapak tam baskı yapmadığı için analog kafasına göre bi tarafa çekiyor.

adem_line

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2008
168
1
18
46
sorunun kaynağı, fat yada slim olsun hepsi için söylüyorum. analog ile ana kartın arasında beyaz bir plastik parça var o parça 4 tane iletim sağlıyor onlardan herhangi biri iletim olmassa sağa sola kayıyor yani o plastik analogtaki 4 ucu tam olarak anakarta iletmek zorundadır. isterseniz 4 tane kabloyu karşılarına gelecek şekilde lehimleyerekte yapabilirsiniz. lehmimden anlamam diyorsanız o plastiğin tam olarak analoğa temas etmesi için üstten baskı yapın. örneğin ekranın altına kağıt parçası flan sıkştırarak o ara plastikteki iletimi sağlayabilirsiniz?

stadya1907

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2012
8
0
1
36
En iyisi sen onu değiştir bu arada yurtdışından aldıysan gecmis olsun değiştirirsin ama çalışmaz

david16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2011
721
12
18
Yurtdışından alınan cihaz TR de yetkili servise götürüp yaparlar ama pahalıya patlar diye biliyorum

VİTAM kırıldığı zaman ekranı. Adamlar demişti Eğer garantisi var ise 390 TL Eğer yok ise yurtdışı ise 500 küsür para istemişlerdi ama bu fiyata tamir görmemiş fabrikadan çıkma cihaz veriyorlardı hatırladım kadarıyla