Psp, Batarya İle Açılmıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde emre571 tarafından oluşturulan Psp, Batarya İle Açılmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,385 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı Psp, Batarya İle Açılmıyor
Konbuyu başlatan emre571
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan emre571

emre571

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 14, 2008
53
0
6
32
merhaba arkadaşlar ,
psp im 1004 ilk çıkanlardan .yıllardır hiç bir sorunu yoktu ta ki arkadaşıma verene kadar.Gitmiş memory sticke format atmış psp şu an şarj aletine takılıp batarya çıkarılınca açılıyor onun haricinde katiyen açılmıyor ama oyunlara filan giriyor 5.50 gen d yüklü ne yapacağım ben yardım ederseniz çok sevinirim

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
889
113
39
PSLAND:)
KArdeş bataryanda bi arıza var bence.Başka PSP bataryası dene.Eğer çalışıyorsa sendeki bozulmuştur büyük bir ihtimalle.

emre571

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 14, 2008
53
0
6
32
dostum burda başka bir batarya bulmam çok çok zor .psp sahibi yok benden başka bildiğim .ya arkadaşa verdim ne halt yedi bilmiyorum yıllardır kullanıyorum hiç bir sorun yok çocuğa verdim bir format attı virüs var diye alet gümledi .adaptörle açılıyor her şey tam ama normal batarya takılı basınca açılmıyor işte

Bump: of of dahada berbat ettim . 5.50 gen d 3 indirdim kurarken değişik bir şeye tıkladım şu an alet 5.50 sadece :S gitti recovery menü filan yani normal softwareye döndüm galiba ühühüh napacam ya

asasbjk12

Erişim Engelli
May 17, 2009
164
1
18
30
kardeş oncelıkle versiyondan dolayı uzulme ofw 6.20 yap 6.20 Pro B-5 KUR COK İYİ CFW.
Bataryaya gelınce bnm cıft bataryam var 2.aldıgım bataryaya senın yasadıgın sey bnm bataryaya oldu.Takınca cıt danak gibiyor namussuz :DPaketten cıkan batarya ise saglam.Haftaya alıcam yenı batarya.1 tane yetmıor omru azaldı.Sıparıs et internetten.Bataryayı buyuk alma kapagı kapanmaz.Bozuk bataryan kac mAh İse Aynısını al

emre571

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 14, 2008
53
0
6
32
tamam dostum yeni bir tane batarya sipariş edeyim ama bir şey soracam ben yükleyemiyorum ofw filan yani oyunların içinde görünüyor ama corrupted data diyor işte :S gitti pandorası filan

asasbjk12

Erişim Engelli
May 17, 2009
164
1
18
30
Versiyonun 5.50 ye 5.50 den dusuk ofw denıyorsundur.Sana link veriyim burdan onu indir
PSP/GAME/UPDATE SEKLINDE AT OLURMU

6.20 OFW:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

6.20 PRO B-5:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Yazılanları yap.Sorun yasamassın.Bende kullanıyorum bu versiyonu ve hiç hata gormedım

emre571

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 14, 2008
53
0
6
32
çok çok sağol dostum ikisinide halledeyim yine irtibata geçeriz senle :) bataryayı kaça alcaksın bende alayım ya yahut dealextremeden sipariş vereyim 4.5 dolarmı ne :D

Bu 6.20 yi yükledim ama orjinal fw değil demi bu :D
tamamdır yaptım :D 6.20 PRO-B5 oldu :D bir oyun indirip test ederim yarın çok sağol dostum .en kısa zamanda da bir batarya alayım . normal batarya yadaa pandoralı fark edermi ona göre alayım dostum