Psp CFW Atarken Yeniden Açılmıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde gokoman tarafından oluşturulan Psp CFW Atarken Yeniden Açılmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,789 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı Psp CFW Atarken Yeniden Açılmıyor
Konbuyu başlatan gokoman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Unknown

gokoman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2011
87
36
18
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

cfw yi indirdim yapıyorum pro update yi yükledim reboot atılıp geri açılması gerekirken psp çıt diye kapanıyor ve açınca sony entertainmentten açılıyor eskiden bole bisi yoktu baska da denedim gene aynı sey Yardım Lütfen

:sayko::sayko:

turok50

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2013
1
0
1
27
bendede aynı oluyo pro updateyi aciom 6 sny sonra kapaniyo aciom bakaiyom systeme 6.60 yazio :(

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
Aktif olan Pluginlerin neden olduğu bir sorun, PRO CFW çalıştırıldığında yazılım Custom firmware kurmadan önce HEN yapar. HEN yaptığı anda pluginler devreye girer ve versiyonunuzla uyumsuz ise hafıza taşmasına neden olur ve cihazda kararsızlığa neden olarak PSP takılır ve ya kapanır. Çözüm olarak ms0:/Seplugins dosyası içindeki VSH.txt dosyasını silin.

ms0:/ ne ? Diyenler için: ms0:/ hafıza kartının ana bölümü yani psp yi pc ye bağladığınızda önünüze gelen PSP,ISO gibi klasörlerin olduğu kısım. Aşağıda örnek bir şema var.