Psp full brick hakk.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde mocha tarafından oluşturulan Psp full brick hakk. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,517 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Psp full brick hakk.
Konbuyu başlatan mocha
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mocha

mocha

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2016
3
0
1
Merhaba arkadaslar elimde bir psp vardi seneler once versiyon yukseltirken fullbrick oldu psp 1004 fat kenarda yatiyo biraz arastirdim pandora pil ve memory stick ile duzeltme sansimiz varmis nette arastirdim pandora pil hafiza karti satan bulamadim duzelteyim psp cocuk oynasin bu konuda yardimlarinizi bekliyorum sagolun simdiden

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
43
China
8-9 yil once benim psp de half-brick olmustu, forumlardaki konulari okuyarak pandora pil ve hafiza kartini kendim yapip kurtarmistim. Brickten kurtarabilmek icin pandora pil ve kart seti bulman lazim, eskiden ebayde falan satilirdi ama su an durum nedir bilemiyorum. (Yalniz full brick demissin, full brickte pandora oluyormuydu emin degilim??)

Eger calisan pspsi olan tanidigin varsa o pspyi kullanarak pandora pil ve kart yapip belki pspyi kurtarma sansin olabilir. Islemleri nasil yapman gerektigini de forumlardan veya youtube videolarindan bulabilirsin.

mocha

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2016
3
0
1
8-9 yil once benim psp de half-brick olmustu, forumlardaki konulari okuyarak pandora pil ve hafiza kartini kendim yapip kurtarmistim. Brickten kurtarabilmek icin pandora pil ve kart seti bulman lazim, eskiden ebayde falan satilirdi ama su an durum nedir

bilemiyorum. (Yalniz full brick demissin, full brickte pandora oluyormuydu emin degilim??)

Eger calisan pspsi olan tanidigin varsa o pspyi kullanarak pandora pil ve kart yapip belki pspyi kurtarma sansin olabilir. Islemleri nasil yapman gerektigini de forumlardan veya youtube videolarindan bulabilirsin.
Bu konuda destegini istesem ben bulamiyorum pandora setinden varsa cevrende satan birisi cok yardimci olursun

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
43
China
Bu konuda destegini istesem ben bulamiyorum pandora setinden varsa cevrende satan birisi cok yardimci olursun
Cevremde bildigim satan birisi yok ama olsa bile sana faydasi olmazdi cunku ben biraz uzaklarda yasiyorum :)

Ama ebay'de aratinca soyle bir acik arttirma denk geldi, Pandora pil ve memory stick bir arada, satici almanya'dan irtibata gecip Turkiye'ye gonderip gondermedigini sorabilirsin;
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
43
China
Bir de boyle bir urun varmis, bu acik arttirma degil direk alabiliyorsun, Turkiye'ye de gonderimi varmis;
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

mocha

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2016
3
0
1
usteki mesajina acik artirma ilk teklifi veren benim mesaj yazdim ama cevap gelmedi altakide slim yazmis bendeki fat herhalde psp 1004 portable bir yerden buldum ama site guvenilirmi bilmiyorum aldim bakalim
site bu

Son düzenleme: