Psp Go - Usb ' den Şarj Almıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde excitir06_84 tarafından oluşturulan Psp Go - Usb ' den Şarj Almıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,492 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı Psp Go - Usb ' den Şarj Almıyor
Konbuyu başlatan excitir06_84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kadir psp go

excitir06_84

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2009
264
10
18
42
arkadaşlar cıhazım 6.60 pro versıyonlu psp go.sarj cıhazım bozuldugu ıcın usb den sarj etmek istıyorum yalnız sarj olmuyor cıhaz kapanmıyorda yani yeşil ışık yanı yanıp sonerek uyarı verdıgınde usb ıle pcye bagladıgımda ısık dırek yapıyor ama sarj gostergesı oldugu yerde hareket ettımyor olduguna dair.nedenını bılen ve cozum onerecek olan tecrubelı arkadaslardan yardım beklıyorum.

Majestic

The Flash Uploader
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 25, 2010
191
0
16
36
Siteye Git
Makina full şarjı yediği yani bitirdiği zaman orjinal adaptörden şarj etmeniz gerekmektedir aksi taktirde makina kapalı olduğu için usb bağlantısını göremez bilgisayardaki

excitir06_84

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2009
264
10
18
42
yok acılıyo makına ama sarj almıyo sadece ve dun adaptor almaya gıttım ordada almadı kendı cıhazlarıyla denedıler sarj oluyo.soket bozuk degısecek dedıler ama pek ınanmadım ben cunku soket bozuk olsa pc de gormez oyun falan atamam pspye oyle degılmı tuhaf bır sorunum var

excitir06_84

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2009
264
10
18
42
acık kardesım oda her turlu seyı denedım olmadı malesef nasıl bır sorundur bu anlamıs degılım:)

kadir psp go

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 16, 2012
83
0
6
26
şarz full olabilir bendede şarz full ken bana hata veriyor usb charge kapatmamı istiyor yada kabloda sorun olabilir bi dene olmassa bence yeni bir tane kablo al