Psp İle İlgİlİ sorusu olan İÇerİ

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Özel Firmware (Hack) kategorisinde saglammelih tarafından oluşturulan Psp İle İlgİlİ sorusu olan İÇerİ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,423 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Özel Firmware (Hack)
Konu Başlığı Psp İle İlgİlİ sorusu olan İÇerİ
Konbuyu başlatan saglammelih
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan akerty35

PureMusic

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2011
541
89
28
30
Hımm.. pek ihtimal vermedim ama memory kart ile ilgili bir sorun olabilir belki. Format atıp deneyebilirsin veya başka bi memory kart ile deneme imkanın var mı? Onun dışında bi arkadaşımız oyunları orjinal imzalama programı paylaşmıştı. Sorunu çözene kadar o program ile ofw üzerindende oyun oynayabilirsin.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

inbelen

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2009
82
0
6
45
Hımm.. pek ihtimal vermedim ama memory kart ile ilgili bir sorun olabilir belki. Format atıp deneyebilirsin veya başka bi memory kart ile deneme imkanın var mı? Onun dışında bi arkadaşımız oyunları orjinal imzalama programı paylaşmıştı. Sorunu çözene kadar o program ile ofw üzerindende oyun oynayabilirsin.

versiyon yuksekseltmek içintuşabastğmda o sesli psp ekranda kayor sonra bakyorum memory karttaokumaolmuyor krmızı ışığı yanp sonmuyor
memory card yuvasnda sorun olabilirmi?

PureMusic

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2011
541
89
28
30
Ama yuvada sorun olsaydı sanki oyun video vs çalışırkende arada hata vermesi gerekirdi. Ondan dolayı ona ihtimal pek vermedim. Pc ye bağlayınca belirgin bi gecikme filan oluyor mu pc nin algılamasında?

inbelen

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2009
82
0
6
45
Ama yuvada sorun olsaydı sanki oyun video vs çalışırkende arada hata vermesi gerekirdi. Ondan dolayı ona ihtimal pek vermedim. Pc ye bağlayınca belirgin bi gecikme filan oluyor mu pc nin algılamasında?

müzik attğmda dinleyebiliyorum umd cds taktğımdada çalşmyor umd disk oukumuyor hiç bi tepki vermiyor

PureMusic

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2011
541
89
28
30
Peki bu sorun ne zaman basladı? Hep mi vardı? Garanti kapsamındaysa gönderebilirsin degilse bi yere baktırabilirsin. Emin olmamakla birlikte sorun donanımsal diye düsünüyorum.

akerty35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 13, 2013
1
0
1
39
merabalar öncelikle psp e 1004 e sahibim versiyonum 6,60 LME 1,3 . eskiden gallop racer die bir psx oyunu rahatca psp de oynıyabiliyordum fakat simdi bir türlü çalıstıramadım e boot u defalarca olusturdum hatta internet üzerinden hali hazırda bu oyuniçin olusturulmus ebooylarıda denedim fakat bir türlü çalıstramadım aldıgım hata mesajını birebir yazıyorum the game could not be started (80000004) yardımcı olursan sevinirm