PSP N1004 Başlarken Takılma Sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde excalibor35 tarafından oluşturulan PSP N1004 Başlarken Takılma Sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,836 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı PSP N1004 Başlarken Takılma Sorunu
Konbuyu başlatan excalibor35
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan excalibor35

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
Bu arada öyle donunca pspnin içindeki herşeyi silmiştim.ben 6.60 updatei indiridim nereye atmalıyım?
CPU saat hızını düşürdüğünüz için cihaz başlayamadan takılıp kalıyor XMB CPU/BUS: 20/10 rebootex patchi için çok düşük bir değerdir 333/166 yada default yaptığınız zaman cihaz sorunsuz şekilde başlayacak. Ben illa 6.60 yüklemek istiyorum derseniz de dosya yolu şu şekilde olacak ->

ms0:/PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP

excalibor35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2014
24
0
1
Türkiye
Bana o updatein linkini verir misiniz başka yerden indirdim ama run deyince sony yazısı çıkıyor ve aynı şekilde donuyor

excalibor35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2014
24
0
1
Türkiye
Cpuyu default yaptım back dedim gene donuyor.recovery menüde advanced kısmındaki tüm enableleri disabled yaptım gene donuyor.

excalibor35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2014
24
0
1
Türkiye
SİZİN VERDİĞİNİZ DOSYAYI İNDİRDİM PSP\GAME\RECOVERY\'ye update klasörünle değilde sadece update klasörünün içindeki ebootu attım.Attıktan sonra togle usbyi disabled yaptım ve recovery menüden Run\PSP\GAME\RECOVERY\EBOOT.PBP'ye bastım ekranda updatele ilgili bişi çıkmıyo gene sony computer entertainment yazısı çıkıyor ve donuyor.

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
SİZİN VERDİĞİNİZ DOSYAYI İNDİRDİM PSP\GAME\RECOVERY\'ye update klasörünle değilde sadece update klasörünün içindeki ebootu attım.Attıktan sonra togle usbyi disabled yaptım ve recovery menüden Run\PSP\GAME\RECOVERY\EBOOT.PBP'ye bastım ekranda updatele ilgili bişi çıkmıyo gene sony computer entertainment yazısı çıkıyor ve donuyor.
Şu anda recoveryden baktığınızda CPU saat hızı kaç gözüküyor ?