Psp ps2 kolu takmak istiyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde scorpionnn tarafından oluşturulan Psp ps2 kolu takmak istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,921 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Psp ps2 kolu takmak istiyorum
Konbuyu başlatan scorpionnn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ulas97

ŞifresiAçılmayanÜye

Erişim Engelli
Nis 27, 2010
2
0
1
33
böyle bişey var ama ben yapıcam elektronikçiyim yani daha okuyorum ama devrede 1 tane mikro çip var onu nasıl alcağımı bilmiyorum şu an da hocalarla ugraşıyoruz yaparsam satışa suncam PSP programlarıda hazır pulising olarak atıyorsun tanımlıyor herşeyi mikro işlemci edirnede bulmak hayliyle zor bana lazım olan mikro işlemci adı : ATMEGA8-P Gerçek nicname:Wampirjikx

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

burdada videosu vardır gerçektir oda ama daha şatışa sunulmadı bunu yapan 15 yaşında alman 1 tane çocuk

ŞifresiAçılmayanÜye

Erişim Engelli
Nis 27, 2010
2
0
1
33
ewt o işte ama devrede 1 tane mikro işlemci var onuda bulmak zor

Bump: şimdi dolaşırken buldum ve almaya karar verdim hayırlısı elime geçince devreyi yapmaya başlıcam :D

Bump: başlamadan önce şunu unuttum işlemciyi nasıl programlıcam onuda bulurum artık :D

ereneren564

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2008
17
0
1
31
iyi güzelde böyle bir saçmalığı neden yapıyosunuz?? PSP nin kendisi yetmiyomu?

chuck_schuldiner

Symbolic
Forum Admini
Nis 5, 2008
2,654
45
48
43
Eskişehir
Siteye Git
O videolarda gördüklerinizin hepsi fake.Mümkün değildir..R2 ve L2'yi ne yapacaksınız hatta sağ analog kolu..Hiçbiri çalışmayacak..Ha Grip kullanmışsınız ha diğerini anlamasız ve imkansız..Unutun.

Cio_Cio

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 11, 2009
137
0
16
buna kafa yorcama ps3 kablosuz kolu ile psp deki wiriles arasındaki bağa kafayı yorardım

kablo görmekten miğdem bulanıyo zate heryer kablo

cLußßeR-TecK

Guest
bu konuyu açan kişiye allahım yarraabbim diorm başka bişey demiorm :D