Psp Syphon Filter Logan's Shadow Turnuvasi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Haber Bülteni kategorisinde oyuncubaba tarafından oluşturulan Psp Syphon Filter Logan's Shadow Turnuvasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,528 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Haber Bülteni
Konu Başlığı Psp Syphon Filter Logan's Shadow Turnuvasi
Konbuyu başlatan oyuncubaba
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OriginalGangsta

oyuncubaba

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 31, 2009
93
1
8
Arkadaslar ben bi turnuvanin onculugunu yapmak istiyorum.Syphon Filter Logan's Shadow oyununda online server kuralim gruplar halinde kapisalim herkez grubunu kursun,yenen grubu burda ilan edelim.Benim oyundaki nickim:TRemreTR.Oynamak isteyenler yorum atsin gerisi kolay.Iyi gunler:superman:

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
24
48
34
arkadaşlar çok kolay ya psn ye filan gerek yok wifi niz açık olsun oyuna girin multiplayer kısmına gelin ondan sonra ad hoc un üstündekine tıklayın nick girmenizi isticek rastgele bişey yazın hata vercek üye olun diyicek üye olun 10 saniyenizi almaz sadece nick ve şfire lazım. ondan snra odalardasın zaten benim nick clubber hadi bakalım.

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
Arkadaşlar bend ekesin geleceğim inşallah.Şu pazar gününü kazasız belasız atlatıyım aranızdayım inşallah:caki:

yasin emre

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 4, 2010
65
0
6
33
Arkadaşlar bi multiplayer için 150 mb var bide 1.5 gb lık var hangisi ile oynanıyo