PSP'ye mini Klavye Olur mu?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde zebani tarafından oluşturulan PSP'ye mini Klavye Olur mu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,048 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PSP'ye mini Klavye Olur mu?
Konbuyu başlatan zebani
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan emre571

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
ne wireless'i ne kızılötesi direk mini usb girişinden başlansın işte :D

Bluth

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2009
38
0
6
İnternet veya Yazışmalarda Zaten Select Tuşuyla Sanal Klavye Moduna Geçiyor veya Telefon Gibi Yazıosun Ki Sanal Klavye Olayı Bence Çok İyi Yane Klavyeyle uRaşcağına Ona Biraz Alışsan Çok Hızlı Yazarsın ... :)

PessimisticAttack

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 26, 2009
95
0
6
Siteye Git
Psp için internette iki tip klavye bağlantısı mevzusu dolanıyor benim karşılaştığım kadarıyla.

1- XBOX 360 MESSENGER KIT i PSP ye UYARLAMA ile ilgili aşağıdaki videoya bakabilirsiniz..

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

2- SADECE PSP FATlerin KIZILÖTESİ bağlantısı ile kullanılabilen bir cihaz daha var. Onunla ilgili video da aşağıdadır..

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

kratos98

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 4, 2009
92
2
8
36
wirellesss gerekmeyen bi tane çıkıcakmış şöle bişi:

pspfreak

ultrAslan
Kayıtlı Üyemiz
Eki 12, 2008
186
1
18
şu xbox klavyesi ile nasıl yaptıklarını anlatan bi rehber olsa ben alır denerim şahsen psp de

pspfreak

ultrAslan
Kayıtlı Üyemiz
Eki 12, 2008
186
1
18
hero ben o adamın msn'ini aldım elinde şu an iki tane varmış bi tanesi kargoyla beraber kapıda ödeme 50 tl diyobana fazla geldi daha geri dönmedim adama....

herosaint

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2008
365
3
18
32
Siteye Git
hero ben o adamın msn'ini aldım elinde şu an iki tane varmış bi tanesi kargoyla beraber kapıda ödeme 50 tl diyobana fazla geldi daha geri dönmedim adama....
Biraz pazarlık yapalım.İndirebilirsek iki tane alalım ikimiz.Zaten amazon'da 35 dolar..30-40 tl'ye verirse ben şahsen almayı düşünüyorum..

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
PS3 e yapılan üst usb girişinden takılan birşey var ama ekranı kapatabilir

Bump:

Bump: kapatmıyomuş unutmuşum :D