PSVita Oyun Takas Bölümü

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita MCPSP Topluluğu Özel kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PSVita Oyun Takas Bölümü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26,742 kez görüntülenmiş, 106 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita MCPSP Topluluğu Özel
Konu Başlığı PSVita Oyun Takas Bölümü
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zaza24

enessezgin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 28, 2011
2
0
1
38
Elimdeki Asphalt Injection u Wipeout 2048 ile takaslamak istiyorum. İstanbuldayım..

david16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2011
721
12
18
Arkadaşlar elimdeki Uncharted Golden Abyss kutulu oyunu Resistance Burning oyunuyla takas yapmak istiyorum. Uncharted kutusu HK versiyon ama oyun full ing ve konusmalar full ing. oyunda japonca ve ing. dilleri mevcut... Takas yapacak kişiler pm den görüşelim sadece RESİSTANCE BURNİNG le takas yapmak istiyorum

Bump: Arkadaşlar fikrimi değiştim. Uncharted ı herhangi kaliteli bir vita oyunuyla takaslayabilirim.

Bump: Elimdeki Ridge racer oyununu hernagi bir vita oyunuyla takaslarım

ulwi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2009
54
3
8
46
kutusu acilmamis 8 gb ps vita hafiza karti ile oyun takas edecek var mi ? istanbul bahcelievler.

weezing

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 3, 2012
1
0
1
36
motorstorm rc takas etmek isteyen yokmu?:starwar::starwar:

Saybork

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2008
9
1
3
34
arkadaşlar elimde uncharted promo var bitirdim wipeout 48le takas etmek istiyorum (istanbul)

ayhan6134

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 13, 2011
283
5
18
elimdeki rayman veya fifayı uncharted ile takas yapmak istiyorum ilgilenen mesaj atsın

Bump: yokmu kimsede uncharted

ismetdai

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2008
4
0
1
37
MGS ve Mortal Kombat var ikisinden birini ninja gaiden ile takas yapmak istiyorum.