kayzer_sozee Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ağu 1, 2012 306 188 43 Bugün 12:08 PM #1 Psvr2 oyunları bir başlık altında toplanabilir mi benim gibi vr2 sahipleri için kolay olur Türkçe yamalı vs
Psvr2 oyunları bir başlık altında toplanabilir mi benim gibi vr2 sahipleri için kolay olur Türkçe yamalı vs
yhanova Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ocak 6, 2020 3,770 5,439 113 Bugün 9:31 PM #2 kayzer_sozee' Alıntı: Psvr2 oyunları bir başlık altında toplanabilir mi benim gibi vr2 sahipleri için kolay olur Türkçe yamalı vs Genişletmek için tıkla ... Madem cihaz var sende hemen soralım Vr oyunu değilde normal oyun oynayabilir miyim Hanım kızılcık şerbetini izlerken ben ps5 e vr takıp mafya oynucam oluyor mu vr olmayan oyunlarda tavsiye eder misin @Castellanos cok ısrar etti bana vr2 aldıracak
kayzer_sozee' Alıntı: Psvr2 oyunları bir başlık altında toplanabilir mi benim gibi vr2 sahipleri için kolay olur Türkçe yamalı vs Genişletmek için tıkla ... Madem cihaz var sende hemen soralım Vr oyunu değilde normal oyun oynayabilir miyim Hanım kızılcık şerbetini izlerken ben ps5 e vr takıp mafya oynucam oluyor mu vr olmayan oyunlarda tavsiye eder misin @Castellanos cok ısrar etti bana vr2 aldıracak
Castellanos TR YAMA KING Yönetici Forum Admini Şub 19, 2019 7,914 50,459 113 Bugün 10:19 PM #3 yhanova' Alıntı: Madem cihaz var sende hemen soralım Vr oyunu değilde normal oyun oynayabilir miyim Hanım kızılcık şerbetini izlerken ben ps5 e vr takıp mafya oynucam oluyor mu vr olmayan oyunlarda tavsiye eder misin @Castellanos cok ısrar etti bana vr2 aldıracak Genişletmek için tıkla ... Al al, onu da bir süre sonra ünitedeki rafın tozlu yerine koyarsın artık
yhanova' Alıntı: Madem cihaz var sende hemen soralım Vr oyunu değilde normal oyun oynayabilir miyim Hanım kızılcık şerbetini izlerken ben ps5 e vr takıp mafya oynucam oluyor mu vr olmayan oyunlarda tavsiye eder misin @Castellanos cok ısrar etti bana vr2 aldıracak Genişletmek için tıkla ... Al al, onu da bir süre sonra ünitedeki rafın tozlu yerine koyarsın artık
kayzer_sozee Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ağu 1, 2012 306 188 43 Bugün 10:25 PM #4 Kırık cihazda vr2 oyunları oynanıyor mu
kayzer_sozee Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ağu 1, 2012 306 188 43 Bugün 10:28 PM #5 Resident evil 8 re4 efsane bence vr2 de
Castellanos TR YAMA KING Yönetici Forum Admini Şub 19, 2019 7,914 50,459 113 Bugün 10:42 PM #6 kayzer_sozee' Alıntı: Resident evil 8 re4 efsane bence vr2 de Genişletmek için tıkla ... kayzer_sozee' Alıntı: Kırık cihazda vr2 oyunları oynanıyor mu Genişletmek için tıkla ... Oynanır. @namubjk 'de vr2 var, birkaç yama çıkardı hatta
kayzer_sozee' Alıntı: Resident evil 8 re4 efsane bence vr2 de Genişletmek için tıkla ... kayzer_sozee' Alıntı: Kırık cihazda vr2 oyunları oynanıyor mu Genişletmek için tıkla ... Oynanır. @namubjk 'de vr2 var, birkaç yama çıkardı hatta