Rain'n IPL Injection Test 1.1

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Version Downgrade-Upgrade kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Rain'n IPL Injection Test 1.1 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28,467 kez görüntülenmiş, 133 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Version Downgrade-Upgrade
Konu Başlığı Rain'n IPL Injection Test 1.1
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan leoksa

spong

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 17, 2008
48
0
6
arkadaşım bunla custom firmware olmayan fat veya slim lere custom firmware yapılabilirmi 2.71 olan bir psp fat i custom firmware yaparmı bilgilendirebilirmisin...

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,506
56,155
113
44
Siteye Git
2.71 fat psp için aşağıdaki linki incele dostum

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

A.Burak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 24, 2008
17
0
1
saol kardeş. ama bana gerek yok pandoram magic im bellidir cebimde gezer...

yazın meslek haline getiririm uygun fiyattan doğubankta.

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,506
56,155
113
44
Siteye Git
Sana gerek olmayabilir çünkü kartın var :) kartı olmayanlar bu rehber ile yapabilirler dimi :)

A.Burak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 24, 2008
17
0
1
ben zaten önce saol diyerek başlamıştım cümleme...:D :D

badcatelma

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 12, 2008
10
1
3
46
Çok teşekkürler. Programı kullanarak Pspmin versyonunu değiştirebildim.
Şunu söylemeden geçmemeyim, ms'i (2GB orj) bilgisayardaki kart okuyucuyu kullanarak bilgisayara baglamıstım, programı denediğim her seferinde failed diye hata alıyordum. Kartı psp üzerinden usb kalo ile baglayınca program hatasız işlemini bitirdi ve pandora battery ve pandora yazılımıyla psp nin versyonunu değiştirdim.

Saygılar.

burhaniyeli

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 9, 2009
2
0
1
33
Bende 3.72 slim psp var date codu D7 bu normalde kirilmasi lazim ama ne yaptiysam bir turlu kirilmadi
elimde kendi yaptigim 1800 fat pandora pil var sizce pilden ola bilirmi yesil ekran geliyor ama sonra hic birsey olmusor lutfen yartimmmmm.....

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,506
56,155
113
44
Siteye Git
Yeşil ekran geliyor ise hafıza kartını yapamamışsınız demektir,kartı tekrar yapmaya çalış dostum

makine

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 22, 2008
22
2
3
mctuna, hocam daha onceden senin eklemis oldugun Pandora Installer Rev 4 ve Pandora Hazırlama yontemi ile ms i pandora yaptigimda usu ile pc ye baglanamiyordum, dolayisiyla format atmak zorunda kaliyordum, bu sefer vermis oldugun bu yontemi kulllandim,elimde bir tanesi sahte, digeri orjinal olan 2 adet ms var, ikisindede denedim ama sonuc degismedi, vermis oldugun bu islemi yaptigimda IPL injection failed seklinde bir hata mesaji veriyor, ayrica senin vermis oldugun resimlerde PSP:not detected yazarken, bende PSP:pHAT detected yaziyor. 2 karttada ayni durum sozkonusu.