Rain'n IPL Injection Test 1.1

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Version Downgrade-Upgrade kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Rain'n IPL Injection Test 1.1 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28,467 kez görüntülenmiş, 133 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Version Downgrade-Upgrade
Konu Başlığı Rain'n IPL Injection Test 1.1
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan leoksa

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,506
56,155
113
44
Siteye Git
Sorun kullandığın kartlardan kaynaklanıyor makine,başka bir kartta denemelisin

makine

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 22, 2008
22
2
3
eyvallah dostum.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

bu linkteki yolu denedim, ms i card readera takip pandora yaptim, alet 3.95 iken simdi 1.50 oldu, ama 3.52m33 olmuyor, dostum gerisini nasil yapabiliri, onerilerini bekliyorum.

haohmaru

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 21, 2008
51
0
6
3 farklı 4gb kartla denedim sadece üstünde sony mark2 yazanla oldu orjinalmi çakmamı bilmiyorum: )) çok teşekkür ederim!!!!

BraveHeart

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 1, 2008
64
0
6
Siteye Git
Arkadaşımda 5.02 gen-a lı fat psp var , onda rahatlıkla pandora pili yapabiliyoruz . Hafıza kartını bu programla magic ms yapıp , o pandora pilini alsak , brick ten kurtarabilirmiyiz ?

BraveHeart

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 1, 2008
64
0
6
Siteye Git
Arkadaşlar bunu yaptım .

PSP ye önce hafıza kartını , sonra pili taktım . Taktıktan sonra wireless ve ms flash ışığı aynı anda 3-4 sn yandı , sonra ms flash 1-2 saniye yanıp söndü sonra tamamen söndü , ekrana görüntü gelmedi neden olabilir ? Magic ms'te mi yanlışlık yapmış olabilirim ?

Ayrıca işlemi uyguladığım psp slim ama brick değil .

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,506
56,155
113
44
Siteye Git
Sadece pili tak yeşil ışık sürekli yanıyor ise pil tamamdır,sorun büyük ihtimal kartdadır