Rain'n IPL Injection Test 1.1

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Version Downgrade-Upgrade kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Rain'n IPL Injection Test 1.1 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28,467 kez görüntülenmiş, 133 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Version Downgrade-Upgrade
Konu Başlığı Rain'n IPL Injection Test 1.1
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan leoksa

birdal46

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 17, 2009
3
0
1
42
Arkadaşlar, merhaba. 5.03 nasıl kırabilirim. Elimde normal pilden bozma pandora pil var. Yardım eder misiniz? Hangisini nasıl yüklemem gerkiyor

Sessiz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2008
1,966
26
48
Cote D'Ivoire
Öncelikle kolay gelsin. Herkesin emeğine teşekkürler. Bende de psp slim var. Kırılmış halde aldım. 5.00m33 vardı. Ancak bir süre sonra orjinal versiyona döndü. Aldığım yere götürdüm. 25 tl'ye tekrar 5.00m33 yaptı. Sizlerden öğrendiklerim doğrultusunda pandora pil var mı diye sordum. Bana slim'lerde pandora pil kullanılmadığını başka bir yöntem olduğunu söyledi ve boşuna pili almamamı söyledi. Diğer yöntemi sorduğumda söyleyemeyeceğini belirtti. 25 tl aldı ve ben de ona inanıp ayrıldım. Şimdi sizden ricam bunlar beni kandırdılar mı? Pandora pil slimler için de gerekli mi? Pandora pil vermeyerek gelecek olan 25 tlleri garantiye mi aldı yoksa adam doğru mu söylüyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
kardeş seni kandırmışlar bir pandoralamaya 25 kaaat paranı almışlar yazık ya... :a014: böyle satıcılardan insanları kazıklayanlardan nefret ediyorum...

karantina82

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 15, 2008
255
1
18
43
şimdi arkadaşlar 25 tl azdır veya çoktur diye yorumlarınızı yapabilirsiniz ancak aldığı ücret konusunda bu tip söylemlerden kaçınalım herkes bir iş yapıyor ve karşılığını alıyor burası bir forum burda böyle sohbetlerin olması uygun degil arkadaşımız zaten satıcıya gitmeden buraya yazmış olsa yardım edilecekti bu yardım edeceklerin birçoguda bu işi yapan ve halen pandoradan ekmek yiyen insanlardır.

pikolata

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 11, 2008
48
0
6
dogru dediginiz ancak söylenen o mebla baya bi abartı olmuş.

kadikoyacil

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2009
9
0
1
hocam merhabalar elimdeki psp de 5.50 versiyon var orginal oyun calıstırıyor kopya oyun calıstırmıyor bu işlemi ona uyguluyorum ama olmuyor ne yapmam gerek bir yardım eder misiniz??

chuck_schuldiner

Symbolic
Forum Admini
Nis 5, 2008
2,653
44
48
43
Eskişehir
Siteye Git
Eveet bugün şu olayı deniyeyim dedim benim emektar FAT PSP'imde :D

Tam 4 kartla denedim.. 32 MB SOny Orijinal, 2 GB Sony çakma x 3

Hepsinde de şu hatayı aldım...Ve Bilgisayarım'a girince hiçbir şeyin değişmediğini gördüm :D

Kartların hiçbirinde sorun yoktur...Hepsini denedim Oyun,Film vs gibi sorunsuz çalıştırdılar..Ayrıca Foto makinemde de denedim orada da sorun yaratmadılar :D

kobeduck

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 7, 2008
5
0
1
bende uyguladım olumlu bi onay verdi ancak pandora yaparken calısmıo.2 gb kırmızı high speedlerden.
ya birisine hafıza kartını yollıyım magıc ms yapıp bana yollasın ya da burdan bi şekilde yardım etsin

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,038
15,886
113
Eveet bugün şu olayı deniyeyim dedim benim emektar FAT PSP'imde :D

Tam 4 kartla denedim.. 32 MB SOny Orijinal, 2 GB Sony çakma x 3

Hepsinde de şu hatayı aldım...Ve Bilgisayarım'a girince hiçbir şeyin değişmediğini gördüm :D

Kartların hiçbirinde sorun yoktur...Hepsini denedim Oyun,Film vs gibi sorunsuz çalıştırdılar..Ayrıca Foto makinemde de denedim orada da sorun yaratmadılar :D
Chuck dostum..4 değil 3 kartla denemişsin.. çünkü 32 mb ile zaten bu işlem olmaz en az 256 mb en çok da 2 gb kart ile kullanılabiliyor .. Ben bu pandora yöntemine 4 yıldır hiç ihtiyaç duymadım.. iniş ve çıkışlarda hep hellcat kullandım.. ama 5.50 gen-b den 5.00 m33 dönüşümü için başka bir yol ve progam henüz olmadığından bir deneyeyim dedim.. buradaki program bana göre çok saçma bir program.. 4 adet kartlada ben denedim.. program tüm kartlarda "olmadı yeni kart deneyin mesajını" verdi ama bilgisayarımda kartı pandora olarak tanımladı..ama DC8 yüklediğimde menü gelmiyor bu da demek oluyorki kartları beğenmedi.. kartları beğenmediyse kartı pandora olarak nasıl tanımladı.. bu yöntemi kullanırsanız elinizde 30-40 cıvarında kartınız olur.. Birini PSP ye sokarsınız da diğerlerini nereye sokarsınız bilmiyorum.. :D

bu programda karttaki dosyaları elinizle silmenize gerek yoktur.. Classıc Pandora IPL seçeneğini seçip format MS ve FULL Format kutucuklarını işaretlerseniz o zaten sizin yerinize tüm dosyaları siliyor..Ama kartların bazılarından gıcık alıyor ve sizi sık sık kartcıya gönderiyor.. :D