tunacığım o zaten bunun aynısı .. birinde dosyaları kendin yerleştiriyorsun diğeri kendisi yerleştiriyor.. ona bakarsan buradaki daha gelişmiş çünkü oradaki magic stick ve pandorayı yaptım diyor.. ama kart uyumlu değilse aslında kartı yapmıyor..burada ise en azından yapmadığını ve kartı değiştirmen gerektiğini söylüyor ve uyarıyor..Bu o konuda daha delikanlı program..
orada mağic stick yaptım dediği karta DCv8 i atmak istediğinde bilgisayar yada PSP kartı açmıyor yani kart menüsü gelmiyor ve karta format atın diyor..
yani sorun kartta..bu program en azından başlangıçta uyarıp seni uğraştırmıyor..
önümüzdeki yıllarda umud ediyorum..belki o zamana kadar kartlarla anlaşırız..
EDIT : 2 gb lık kartta bir daha denedim.. programda format seçeneklerini de işaretledim.. 5-6 dakika kilitlendi gibi oldu ..sonuda olmadı dedi ama ben inanmadım..
çünkü sürücüde pandora yazıyordu..
yeni aldığım pil pandora olmadı .. çünkü yeni piller pandora olmuyor.. eski pilimi taktım.. o pandora oldu ve 5.50 gen-b den 5.5.00 m33-4 oradan da 5.00 m33-6 ya döndüm..
bğylece uzun zamandır bir pandora seti yapayım diyordum üşeniyordum.. bu vesile ile bir kenara koydum.. ama bu konu bayağı detayları ile anlatılmalı.. çünkü çok program var ve bazıları işlevsel olarak çok iyi değil..