Rain'n IPL Injection Test 1.1

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Version Downgrade-Upgrade kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Rain'n IPL Injection Test 1.1 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28,445 kez görüntülenmiş, 133 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Version Downgrade-Upgrade
Konu Başlığı Rain'n IPL Injection Test 1.1
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan leoksa

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,038
15,886
113
yok be tunacığım bu program bana gıcık :D 2 tane daha kart aldım yukarıda yazdım ya "olmadı" diyor ama kartı pandora olarak tanımlıyor.belki olmuştur diyorum. ben kartta PSP/GAME klasörünü açıyorum içine DCV8 i atıyorum.Tabii 5.00 ı da ana menüye. progam install yapıyor install bitince XMB menüye geri geliyor yani seçenekler gelmiyor..buda magic stick olmadı demektir.. :D chuck la beni sevmedi bu program.. :D

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,506
56,153
113
44
Siteye Git
yok be tunacığım bu program bana gıcık :D 2 tane daha kart aldım yukarıda yazdım ya "olmadı" diyor ama kartı pandora olarak tanımlıyor.belki olmuştur diyorum. ben kartta PSP/GAME klasörünü açıyorum içine DCV8 i atıyorum.Tabii 5.00 ı da ana menüye. progam install yapıyor install bitince XMB menüye geri geliyor yani seçenekler gelmiyor..buda magic stick olmadı demektir.. :D chuck la beni sevmedi bu program.. :D
:D O zaman aşağıdaki linki dene hako eğer bundada olmazsa sorun kartlardadır eğer olursa hakikaten program seni ve chuck'u sevmiyordur :F

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,038
15,886
113
tunacığım o zaten bunun aynısı .. birinde dosyaları kendin yerleştiriyorsun diğeri kendisi yerleştiriyor.. ona bakarsan buradaki daha gelişmiş çünkü oradaki magic stick ve pandorayı yaptım diyor.. ama kart uyumlu değilse aslında kartı yapmıyor..burada ise en azından yapmadığını ve kartı değiştirmen gerektiğini söylüyor ve uyarıyor..Bu o konuda daha delikanlı program.. :D

orada mağic stick yaptım dediği karta DCv8 i atmak istediğinde bilgisayar yada PSP kartı açmıyor yani kart menüsü gelmiyor ve karta format atın diyor..

yani sorun kartta..bu program en azından başlangıçta uyarıp seni uğraştırmıyor.. :D

önümüzdeki yıllarda umud ediyorum..belki o zamana kadar kartlarla anlaşırız.. :D

EDIT : 2 gb lık kartta bir daha denedim.. programda format seçeneklerini de işaretledim.. 5-6 dakika kilitlendi gibi oldu ..sonuda olmadı dedi ama ben inanmadım..
çünkü sürücüde pandora yazıyordu..

yeni aldığım pil pandora olmadı .. çünkü yeni piller pandora olmuyor.. eski pilimi taktım.. o pandora oldu ve 5.50 gen-b den 5.5.00 m33-4 oradan da 5.00 m33-6 ya döndüm..

bğylece uzun zamandır bir pandora seti yapayım diyordum üşeniyordum.. bu vesile ile bir kenara koydum.. ama bu konu bayağı detayları ile anlatılmalı.. çünkü çok program var ve bazıları işlevsel olarak çok iyi değil..

kobeduck

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 7, 2008
5
0
1
hocam benımkınde onaylıyor ancak kattın adı pandora olarak degişmiyor?

omergh

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 25, 2009
54
0
6
44
tuna kardeşim dikkatle baya uraştık ama benim kartta da sorun yasadık bi turlu magic yapamadık pilimi pandora yaptım brickten kurtarmak için normal pil gibi kullanmak istiyorum we hafıza kartlarımı magic yapmam gerekiyo acaba magic yaptıktan sora kartın içinde oluşan dosyaları upload etsen karta yulesek we kartın adını değişsek bi sonuç werirmi ne dersin?

Dikk@t

Erişim Engelli
Tem 11, 2009
83
0
6
tavsiyem Rain-s-UltraLite-MMS-Maker-for-5.00-M33-4-v1.2 dir ben calistirdim...

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,506
56,153
113
44
Siteye Git
Sorun kullandığın kartadır dostum verdiğim dosyaları zaten kendi magic kartımdan alarak verdim

İsmini değiştirmek olmuyor kartın formatının magic ms olması gerekiyor

omergh

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 25, 2009
54
0
6
44
Mctuna hallettik biz o sorunu:)
walla ya cümle alem duysun allah dikkatimden razı olsun cok urastı uykusuz kaldı yarım yamalak sahur yaptı benim için ne kadar tesekkur etsem azdır allah sıkıntı yuzu gostermesın yolunu acık etsin kendi guzel ruhu guzel kardeşime :giveup:
bu arada tuna hocam sanada tesekkur eerim koolay gelsin