Rain'n IPL Injection Test 1.1

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Version Downgrade-Upgrade kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Rain'n IPL Injection Test 1.1 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28,445 kez görüntülenmiş, 133 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Version Downgrade-Upgrade
Konu Başlığı Rain'n IPL Injection Test 1.1
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan leoksa

Dedektif

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2009
3
0
1
Size bir tüyo:
Önce Time Machine'yi seçip formatlayın.Daha sonra classic pandorayı yapın.Ama formatlayarak yapın.

nerdale

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 28, 2009
9
0
1
45
bununla daha onceden cfw olan ama su an 5.51 ofw olan psp slim 2000 nimi tekrar eskı cfw yı yukleyebilirmiyim

ksk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2009
15
3
3
teşekürler

Bump: teşekkürler çok sağol

tastatur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 21, 2009
25
0
1
36
selam arkadaslar herkese kolay gelsin oncelikle

öncelile benim psp 2003 V=4.05 ve kartim 4 gb ve Slim&lite

1 Arkadaslar ben her yere baktim pilimi pandora yapamadim ve bunu gordum pilin icini acip bir sey kesip pandora yapa biliyormussun oncelikle bu olurmu

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

2. ve sonra kartimi pandora için magic ms yapmam lazim su yeri buldum ve pandora için magic ms yaptim DIYELIM ben kartimi eski haline dondere bilirmiyim geri

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

3. ben pilimi pandora ve kartimi magic ms yaptiktan sonra su ayni sitedeki

resimlerin en altinda yaziyorya ( Asagidaki linkten pandora için gerekli ...) yaziyorya onuda magic ms icine attim DIYELIM önce karti sonra da pandora pili taktim diyelim ve kurdum diyelim psp de korsan oyun oynaya bilcemmi lütfen bana yardim edin

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,506
56,153
113
44
Siteye Git
4.05'te pandora yapamazsın arkadaşım çalışmıyor çünkü

Sinaxramax

Spoony Experiment
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2009
845
0
16
31
Ulu Sensei:e: ben bunu denemedim ama şunu sormak istiyorum: MS'i magic yaptıktan sonra geri dönüşü var mı?