PS5 Oyun Türkçe Yama Red Dead Redemption Remaster PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan Red Dead Redemption Remaster PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,268 kez görüntülenmiş, 186 yorum ve 86 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Red Dead Redemption Remaster PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Jailbreak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2010
489
292
63
42
Castellanos @Castellanos helal sana hocam.Şimdi bu oyun standart ps4 pkg dosyası mı yoksa Ps5 pkg olarak farklı bir sürüm mü?

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,122
50,841
113
Castellanos @Castellanos helal sana hocam.Şimdi bu oyun standart ps4 pkg dosyası mı yoksa Ps5 pkg olarak farklı bir sürüm mü?
PKG değil abim, kendim klasörlü olarak ayarladım, yani Normal PS5 oyunları gibi klasörlü bu da. İtemzflow üzerinden oynayabilirsin sıkıntısız.

Bu şekilde.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,122
50,841
113
Yorumlar tarafımca silinmiştir.

Tekrar etmekte fayda var diye düşünüyorum.

Yeni üyeler için söylüyorum: Arkadaşlar konu tartışma konusuna dönmesin lütfen. Burada insanlar emek harcıyor ve bu şifre olayı sadece benim kararımla olmuyor.
Bu karar neden alındı: Fake hesaplar açan arkadaşar burada bulunan yamaların %90'ını diyorum bakın, araklayıp sitelerinde paylaştılar. Şimdi şifresiz paylaşsak gene çökecekler.

O yüzden güvendiğimiz üyelere şifre veriyoruz. Sağ olsun onlar da güvenimizi boşa çıkarmıyorlar.

Onlarla beraber yamaları koruyabildiğimiz kadar koruyacağız.
Yeni üyeler eski yamalardan faydalanabilirler, yeni yamalar için de bir süre bekleyecekler maalesef.

Yeni üyeler ile ekstradan ben özelden tekrardan iletişime geçeceğim.

Bizden yama araklayanlar bir söz verdi, verilen sözler ne kadar tutuluyormuş göreceğiz :)

arifack

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 18, 2019
810
415
63
Red Dead Redemption Remaster PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Red Dead Redemption Remaster PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selam arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra (PS3 yamaları yaptığımız zamanlardan :D) Red Dead Redemption Remaster PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım.

BİLGİLENDİRME
Yoğun ve zor bir çalışma ile Undead Nightmare yamasından sonra Ana oyunu da %100 olarak tamamladım ve oynamaya hazır olarak sizlere sunuyorum:) Remaster sürümünü 60 veya 30 fps seçenekleriyle PS5 konsolunuzda oynayabilirsiniz.

NOT
Bu yama mcpsp için hazırlanmıştır ve oyun içi, ana ekran icon resmine mcpsp.com diye eklenmiştir.

PS5 Yama portunu @emre009 arkadaşımızın Nintendo Switch için yapmış olduğu çeviriyi kullanarak yaptım. Kendisine ben ve sizler adına teşekkür ediyorum :)

Türkçe font için deftones'e teşekkürler.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
EMRE009

TÜRKÇE FONT
DEFTONES

PS5 TEST & UPLOAD
CASTELLANOS

PS5 PORT VE DÜZENLEME
PORTAGAS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
teşekürlerr

Jailbreak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2010
489
292
63
42
Castellanos @Castellanos Oyunun Ps5 versiyonu da pkg olarak paylaşılmış hep.Klasik Ps5 oyunları gibi klasör şeklinde değil acaba sen oyunu nerden indirdin bana özelden link atabilirmisin