PS5 Oyun Türkçe Yama Red Dead Redemption Remaster PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan Red Dead Redemption Remaster PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,268 kez görüntülenmiş, 186 yorum ve 86 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Red Dead Redemption Remaster PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,122
50,841
113
Castellanos @Castellanos Oyunun Ps5 versiyonu da pkg olarak paylaşılmış hep.Klasik Ps5 oyunları gibi klasör şeklinde değil acaba sen oyunu nerden indirdin bana özelden link atabilirmisin
Şimdi şöyle abi, ben de pkg olarak indirdim, ama mevcut olan yama için küçük bir patch yapınca ve oyunun üstüne kurunca 60 FPS seçeneği gitti. Üstüne ayarlarda da görünmedi.

İkincisi full oyun + yama olarak yeni bir pkg oluşturdum, o da kayıt hatası verdi.

Durum böyle olunca pkg dosyasını ben klasöre döktüm ve yamayı içine attım, bu şekilde İtemzflow üzerinden çalıştırdım.

Kısaca ben klasörlü bir oyun paylaşacağım ve içinde yama da olacak. Siz bunu indireceksiniz.

İtemzflow üzerinden normal PlayStation 5 oyunu nasıl çalıştırılıyorsa aynı şekilde bu da çalıştırılacak.

Bizde çare tükenmez abi😂

Olay bu😂

baco500

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 13, 2024
128
40
28
Red Dead Redemption Remaster PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selam arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra (PS3 yamaları yaptığımız zamanlardan :D) Red Dead Redemption Remaster PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım.

BİLGİLENDİRME
Yoğun ve zor bir çalışma ile Undead Nightmare yamasından sonra Ana oyunu da %100 olarak tamamladım ve oynamaya hazır olarak sizlere sunuyorum:) Remaster sürümünü 60 veya 30 fps seçenekleriyle PS5 konsolunuzda oynayabilirsiniz.

NOT
Bu yama mcpsp için hazırlanmıştır ve oyun içi, ana ekran icon resmine mcpsp.com diye eklenmiştir.

PS5 Yama portunu @emre009 arkadaşımızın Nintendo Switch için yapmış olduğu çeviriyi kullanarak yaptım. Kendisine ben ve sizler adına teşekkür ediyorum :)

Türkçe font için deftones'e teşekkürler.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
EMRE009

TÜRKÇE FONT
DEFTONES

PS5 TEST & UPLOAD
CASTELLANOS

PS5 PORT VE DÜZENLEME
PORTAGAS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
elinize sağlık.

enging

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 21, 2025
12
3
3

Selam arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra (PS3 yamaları yaptığımız zamanlardan :D) Red Dead Redemption Remaster PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım.

BİLGİLENDİRME
Yoğun ve zor bir çalışma ile Undead Nightmare yamasından sonra Ana oyunu da %100 olarak tamamladım ve oynamaya hazır olarak sizlere sunuyorum:) Remaster sürümünü 60 veya 30 fps seçenekleriyle PS5 konsolunuzda oynayabilirsiniz.

NOT
Bu yama mcpsp için hazırlanmıştır ve oyun içi, ana ekran icon resmine mcpsp.com diye eklenmiştir.

PS5 Yama portunu @emre009 arkadaşımızın Nintendo Switch için yapmış olduğu çeviriyi kullanarak yaptım. Kendisine ben ve sizler adına teşekkür ediyorum :)

TÜRKÇE ÇEVİRİ
EMRE009

TÜRKÇE FONT
DEFTONES

PS5 TEST & UPLOAD
CASTELLANOS

PS5 PORT VE DÜZENLEME
PORTAGAS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
TEŞKKÜRLERR

Talhaalex

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2023
4
0
1

BİLGİLENDİRME

NOT

TÜRKÇE ÇEVİRİ
EMRE009

TÜRKÇE FONT
DEFTONES

PS5 TEST & UPLOAD
CASTELLANOS

PS5 PORT VE DÜZENLEME
PORTAGAS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

elinize saglik sifre alabilirmiyim